Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Fødselsforberedelse?

Gik I til fødselsforberedelse første gang I skulle være forældre? Der er mange veninder jeg kender, som i dag ikke ville vælge at tage til det, hvis det var deres første gang igen, fordi de ikke følte de fik noget at vide, som de ikke vidste selv. :/ havde I gavn af det, eller følte I at det ikke var “nødvendigt”, så at sige. ❤️

30-10-2017
Michalakronberg
Michalakronberg
Baby på 7 måneder

Kan kun anbefale fødselsforberedelse, men tror i høj grad det kommer an på hvor det er henne. Nogle af de offentlige fødselsforberedelse-hold er kæmpestore og der kan det være svært at få præcist den information, man mangler, da der er mange mennesker på forskellige niveauer.

Jeg bestilte selv personlig og privat fødselsforberedelse ved en jordemoder fra noget der hedder Preggio. Der kom jordemoderen hjem til én, så det kun var mig og hende. De har åbningstilbud, så det er ikke engang særlig dyrt: https://www.preggio.dk/ydelser/fodselsforberedelse/

08-11-2017
KristinaB88
KristinaB88
Barn på 2 år og 9 måneder

Jeg var med til den første af to.
Der var rigtig mange ting, som jeg godt vidste, men også en del som jeg ikke var klar over. Jeg tog ikke med anden gang da, jeg havde været til ammetema på sygehuset og fået alt informationen der.
Jeg var glad for det.

01-11-2017
Iben87
Iben87
Barn på 3 år og 6 måneder

Jeg skal til afsted i dag og i morgen på Riget. Så vidt jeg kan forstå, så er det efterhånden mere praktisk information omkring fødslen, amning og det at blive forældre. Tænker, at det er meget fint - og jeg tror, at det bliver godt for min kæreste at få den info også. Det kan være, at det inspirerer til et par samtaleemner derhjemme.

01-11-2017
nekmajs
nekmajs

Nogle ting vidste jeg på forhånd ja. MEN jeg var super duper glad for at tage til fødselsforberedelse, fik en masse værktøjer både jeg og min kæreste havde gavn af det.

30-10-2017
Henr83
Henr83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...