Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Negative graviditetsstrips, men mange graviditetssymp.

Hej derude, Åh jeg er nødt til at spørge Jer, om der er nogen af Jer, der har prøvet at tisse på en strips, der efterfølgende har været negativ, men alligevel har I været gravide??? Ja det lyder måske skørt, men nu skal I høre... For godt 1 mdr siden var min kæreste og jeg sammen og ugen efter begyndte jeg at vågne med voldsom kvalme, havde svedeture om natten, var voldsom træt, mere sulten, ligamentsmerter, ondt i lænden osv... Det eneste der “manglede” var ømme bryster. For godt 14 dage siden nu, begyndte jeg at få lidt lyserødt/brunligt udflåd. Jeg tænkte straks at min mens ville komme, men der skete ikke mere. On-OFF i godt 4 dage havde jeg dette udflåd, men det var i det hele så lidt, at jeg fyldte godt en 2-krone i 1 bind (altså på alle de 4 dag). Jeg har efterfølgende stadig haft ligamentsmerter, kvalme om aftenen, meget oppustet og helt hård mave (specielt om aftenen), MEGET træt, stikken/prikken i maven, har hedeture, sover dårligt, har ondt oppe omk ribenene, ømme brystvorter (ikke hele brystet), osv.. I går tog jeg en graviditetstest (en strip) og efter godt 30-45 sek smed jeg den ud, da den kun viste 1 streg. Jeg synes min krop fortæller mig noget andet end hvad graviditetstesten viste... Er der nogen af Jer der har prøvet det og faktisk vist sig at være gravide??? På forhånd tak for Jeres svar:)

14-11-2017
TH82
TH82

Hej, undskyld hvis jeg skriver det forkerte sted, men er ny herinde :). Men ville hører om i måske har nogle råd eller lignede? Min kæreste og jeg prøver at blive gravide. Pillerne er smidt, regelmæssig menstruation osv, men skulle have haft den omkring i onsdag, men den er stadig ikke kommet? Tager gerne imod forslag :)

27-11-2017
pige1992
pige1992

Tak for svarene:)
Hvordan havde du det “Haraldsborg” da du testede negativt og hvor langt var du henne før du fik en positiv test?

17-11-2017
TH82
TH82

... PS. Jeg er i 22. Uge..

16-11-2017
Haraldsborg
Haraldsborg

Jeg testede negativ mega længe med de strips fra normal. Hvis man vil vide tidligt i forløbet om man er gravid skal man bruge dem fra apoteket. Deres egen hvor 2 koster 100 i en pakke. De kan teste fire dage før mens. De blev positive men alle andre, fakta- normal og netto’s var negative i et stykke tid.

16-11-2017
Haraldsborg
Haraldsborg

Jeg mener, du først kan aflæse en graviditetstest efter 5 minutter. Og max 10 minutter. Hvis du ikke har ladet testen ligge mere end i 45 sekunder, så har du ikke fået set det endelige resultat.

14-11-2017
januarmor2018
januarmor2018

Kan selvfølgelig godt være det er anderledes med strips, dem har jeg aldrig prøvet 😬

14-11-2017
Michalakronberg
Michalakronberg
Baby på 13 måneder

Jeg mener at man først kan se et positivt resultat på testen efter 2 minutter🤔 da jeg tog min graviditetstest var der kun én streg men efter et minut begyndte den anden streg at vise sig. Jeg ville nok tage en test mere og så vente et par minutter før du smider den ud ☺️❤️

14-11-2017
Michalakronberg
Michalakronberg
Baby på 13 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...