Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Anti E

Hey. Jeg er uplanlagt blevet gravid med barn nr 3 og ved graviditet nr 2 opdagede man at jeg havde Anti E i kroppen men ingen på sygehuset ved særlig meget og netop dette antistof så vil hører om der er andre herinde der er ramt af netop Anti E og hvad har det haft af betydning for jer?

20-11-2017
Loliti
Loliti
Barn på 1 år og 10 måneder

Det har jeg ikke hørt om før. Kender kun til anti D! Det har noget med en rh type. Om man er negativ og får er positivt barn. Kan det være det de mente? Nok ikke hvis du siger de ikke ved meget om det. Da anti D jo er meget normalt. Men kan desværre ikke hjælpe dig. Men der må da være en specialist et sted i landet?!

05-01-2018
NellieNot
NellieNot

Puha det lyder bestemt ik godt og da også noget mystisk og kompliceret. Har du evt prøvet at google dig frem til om der er nogle læger i Sverige der har erfaringer med den slags? De er noget længere fremme i Sverige på MANGE områder derover ved jeg gennem min svigerinde der er bioanalytiker pg har arbejdet i Sverige en periode. Bare en idé eller en tanke. Håber det bedste for dig ❤️❤️

10-12-2017
nullehaj
nullehaj

Hey.. jamen det er min krop der danner antistoffer mod store E. Det er noget med at vi har en blodtype og hver blodtype har så 2 undertyper. Mine er 2 små e’er. På et tidspunkt har jeg fået blandet blod med en anden, formentlig min datter under fødslen eller min mand og en af deres undertype er store E og det forsøger min krop så at bekæmpe. Det har ingen betydning indtil det øjeblik man bliver gravid for hvis barnets blodtype har store E så vil min krop forsøge at udrydde baby i maven. Altså tappe barnets krop for blod langsomt. Så det kan desværre have store konsekvenser. Og desværre ved sygehuset ikke meget om den slags da det er ultra sjældent den slags sker.

04-12-2017
Loliti
Loliti

Undskyld jeg spørger men hvad er det?

27-11-2017
nullehaj
nullehaj
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...