Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Møde med mors eller fars nye kæreste.

Hej jeg har brug for et råd. Jeg står i den situation at min søns far har fundet en ny kæreste. Og han taler om at introducere hende for vores søn, men jeg synes det er alt for tidligt. Min søn er 2 år. Han forlod min søn og jeg i juli og han ser ham hver anden weekend, men vi har fælles forældremyndighed. Det har vaæret rigtig svært for min søn og i flere måneder græd han hver gang han skulle hjem til sin far. Det er faldet til ro nu og han sover kun lidt dårligt den første nat eller 2 efter en weekend hos far. Nu har faren så fået sig en kæreste han har set lidt over 1 måned. Og nu vil han lade Vorrs søn møde hende. Jeg Sunes det er alt for tidligt og egoistisk af faren. Han kan se pigen de 12 andre dage og så nyde sin søn de 2 dage han har ham. Men faren mener ikke jeg kan bestemme, hvor jeg mener at det kan jeg godt fordi det er mig der kommer til at stå med med en knægt der ikke forstår hvad der sker. Og plus han har set hende 1 måned hvad hvis han finder en ny i næste måned skal vores søn så præsenteres for en ny hverandre måned?? Jeg mener selv han bør vente et halvt år, men er jeg helt gal på den i forhold til at forlange det?? Håber der nogle der har nogle gode råd til hvad jeg kan gøre.

30-11-2017
grithguldbech
grithguldbech
Barn på 3 år og 8 måneder

Ville i de fleste tilfælde mene at det er smart at vente ihvertfald 3 måneder, når man har at gøre med børn under 12 år... de færreste tænker helt klart eller kender hinanden bare nogenlunde før lidt tid er gået. Men han har helt ret i at du ikke kan blande dig. Fint du har sagt din mening og måske tænker han lidt ekstra over det (hvis ikke denne, så hvis der bliver en næste gang). Derudover kan du kun acceptere og hjælpe din søn til at det ikke bliver svært fordi mor er imod.

07-12-2017
Chrisra
Chrisra
Baby på 13 måneder

Da min x og jeg gik fra hinanden blandede vi os overhovedet ikke i hvad hinanden gjorde, og hvorfor..
Det har fungeret rigtig godt. Livet går videre, og livet kan være meget utilregneligt og barsk.. Mit barn var samme alder da vi gik fra hinanden for et par år siden, og er derfor 4år nu.
Det bedste du (i min optik) kan gøre, er at være MEGET positivt opstemt overfor din søn, hvis han snakker om den nye.. "Hun var smadder sød?" - "Det er dejligt, at både mor og far nu er glade" - "Husk at give hende en kæmpe krammer næste gang" osv osv...
Her er det gået over al forventning, og det er derfor min varmeste anbefaling.. Skifter han ud hver måned, må det stå for hans egen regning, din søn skal nok blive stor nok til at forstå livet en dag :-)

06-12-2017
jennifer91
jennifer91

Lad ham se denne artikel; https://www.b.dk/nationalt/guide-pas-pa-bornene-nar-du-dater-efter-skilsmissen

Det er alt for tidligt at lade kæresten møde Jeres søn.

06-12-2017
Henr83
Henr83
Barn på 3 år og 8 måneder

Jeg er glad for, at andre ikke synes jeg er helt galt på den men ja du har ret jeg må bare støtte min søn så meget jeg kan, hvad enten hans far gør.

01-12-2017
grithguldbech
grithguldbech

Han har ret i, at det ikke er op til dig. Min mand gennem 14 pr valgte at flytte sammen med sin kæreste og introducere børnene 1 måned efter vores skilsmisse. Det var absolut ikke det bedste for vires børn, der var 7 og 9 år ældre end dit barn. Men nogle mænd slukker for hjernen, når de bliver skilt og får en ny kæreste. Og jeg tror ikke, du kan gøre andet end at være opmærksom på dit barns eventuelle reaktioner og støtte dit barn. Du har ingen magt over, hvad din eks foretager sig - selvom vi hurtigt kan blive enige om, det ikke er smart.

01-12-2017
januarmor2018
januarmor2018
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...