Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

15 mdr, laver om på putte rytmen..

Jeg plejer at putte den mindste gå ud af værelset og læser bog for det store men nu er min mindste begyndt at blive ked af det når jeg går ud, derfor går jeg ind igen og siger shhh og ligger ham ned. Men han rejser sig op igen og græder.. sådan bliver det ved.. så tænker jeg ligger ham i vores seng og ligger ved siden af ham og lidt efter sover han.. please sig det er en periode? Der har været sådan i 5 dage nu.. laver han en ny rytme? Jeg gider ikke have det skal være en vane at ligge med ham for at sove. Fordi jeg skal også læse godnat historie for den store .. nu kom han i seng uden historie fordi jeg sku ligge med den lille. Det gør ondt i hjertet :( nogle der har haft/har det sådan ??? Hvad gjorde i???

02-12-2017
Ramcan
Ramcan
Graviditetsuge 11

Hvordan er det gået?

11-01-2018
Henr83
Henr83

Vi oplevede det samme med vores to ældste. Det var det samme og kunne være meget frustrerende når man gerne vil være der for begge ens børn - for det skal man selvfølgelig!

Vi løste problemet ved hjælp af uroer, som vores mindste blev super fascineret af. Dette gjorde at hun glemte alt om tid og sted, og faldt hen når hun blev træt, hvis man kan sige det sådan. Vi for nyligt købt denne luftballon uro, https://www.banditten.dk/baby-uroer-mobiler/3790-luftballon-uro-soelv-filibabba-11928.html til vores nye datter, som kigger med store øje på den. Vi håber at den vil have samme indflydelse, hvis hun skulle gennemgå samme type fase, men alle er jo forskellige. Håber mit svar kan hjælpe, om ikke andet med at sætte tanker igang omkring hvordan man kan prøve at gribe det an. :)

04-01-2018
HenrikHan
HenrikHan
Barn på 2 år og 5 måneder

Tak! Håber det er en Face. Nu det snart to uger. Jeg ligger ham bare ikke tilbage I hans seng. Vi sover sammen, og han mærker med det samme når jeg rejser mig..🧐 også når jeg aflevere i vuggeren er han begyndt at blive ked af det:-/ men ja må prøve dit råd. Man skal være der for alle sin børn ♥️

06-12-2017
Ramcan
Ramcan
Graviditetsuge 11

Det er en fase, min Emilie på 2 år. ændrede også sin rytme omkring de 15 mdr. og jeg måtte også gøre det at hun kom ind i sengen til mig og så lå jeg med hende til hun sov. Derefter kunne jeg så lægge hende i hendes egen seng.
Der kan dog godt gå lang tid, for fasen er overstået og den kan komme igen. Det er ikke længe siden jeg har haft små 14 dage hvor jeg måtte sove med hende.

Mit råd er at du skal læse godnathistorie for den store først og så putte med den lille bagefter.

06-12-2017
Henr83
Henr83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...