Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Pinlig og flov over hæmo

Hej Jeg har længe overvejet om jeg skulle dele med jer, men har bare brug for hjælp. Jeg fødte en skøn dreng i 2015 og er nu gravid igen. Jeg har haft en hæmoride lige siden min første fødsel og Jeg kan bare ikke få den væk. Jeg gik til min læge og fik stikpille og salve men intet hjalp. Sagde det til min læge, men lægen sagde bare at man ikke kunne være lige pæn over det hele. Men dette går mig virkelig på at jeg ikke kan få den væk. Er så flov over at have den. Den irritere mig ikke eller noget, men jeg ved bare den er der. Hvad kan man gøre for at få den væk? Håber nogle kan hjælpe mig. Hilsen flov og pinlig 🙇🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

04-12-2017
MorK91
MorK91
Barn på 2 år og 1 måneder

Hej
Har stået i samme situation, havde en hæmoride fra første graviditet 09, som jeg aldrig har fået gjort noget ved. Det er kun blevet være efter anden graviditet blev jeg videre sendt så jeg fik elastikker sat på og det hjalp en del, da jeg ventede nr 3 var problemet ikke løst helt og det gav en del kløe og svien, samt man ikke føler man bliver ordentlig ren ved toiletbesøg. Jeg fik en creme doloproct (mener jeg), som jeg fik lov at smøre med under graviditet de dage det var meget besvær, og undgik alt hvad der hedder g-streng. Efter 3 graviditet og endt amning, er jeg blevet opereret og fået fjernet indvending som skåret væk udvendigt. Det har hjulpet en del, men mange smerter dage /uger efter operation. Jeg smutte enkelte gange med zinksalve hvilket gav en god effekt og noget der må anvendes hele graviditeten. Håber du Lan bruge det :)

21-12-2017
sølsnes
sølsnes

Hej MorK91

Den med elastikkerne er god nok, men du skal forbi egen læge. Det bliver så egen læges vurdering, om det er noget der kan henvises til.
Du over div. cremer som du også skal forbi egen læge for at en recept på, så er det begrænset hvad du selv kan gøre for at fjerne den. Men du kan forsøge at undgå at få flere, som en resulatat af din gravidiet (fødslen undtaget), jeg har skrevet et par råd til at "undgå" forstoppelse og dermed hænorider i dagligdagen her:
https://sundt-helbred.dk/diaetistens-raad-mod-forstoppelse/

BH

Klaus

13-12-2017
Klausen74
Klausen74
Barn på 3 år

Min veninde fik sin fjernet med laser. Det virkede rigtig godt! Men det er nok ikke en mulighed når du er gravid, men man kan altid overveje det når graviditeten er slut :)

12-12-2017
Michalakronberg
Michalakronberg
Baby på 2 måneder

Tak for svar, må prøve at snakke med min jordmoder når jeg engang skal snakke med hende. Men tusind tak fordi i gav jer tid 😄🙏🏻

11-12-2017
MorK91
MorK91
Barn på 2 år og 1 måneder

Forresten kan man også få den mindsket ved at bruge selvsamme gummihandske med aloevera gel på., til at skubbe hæmoriden op i numsehullet, den bliver så generet af det at den bliver mindre.

Jeg har ikke gjort det længe selv, holdt pause fordi den på et tidspunkt var meget øm og så har jeg ikke fået taget mig sammen til at gøre det igen.

10-12-2017
Henr83
Henr83

Jeg fik også 1 i forbindelse med fødslen/graviditeten i 2015.

Har den stadig, men har hele tiden holdt den nede med Husk-piller og i under graviditeten også Magnesia-piller.

Som jeg husker det, må man tage begge dele, både under og efter graviditeten.

Og ps. når det klør rigtig meget i anus, kan det hjælpe meget at man lige tager en gummihandske på og kommer aloevera gel på som man gnider rundt i numsehullet.

10-12-2017
Henr83
Henr83

Hmm ved der er nogle læger (kan ik huske hvad slags læge) der kan sætte små elastikker på der får dem til at “visne” og “falde af” samtidig med salve og stikpiller. Prøv at tal med din læge om det evt jordemoderen.

10-12-2017
nullehaj
nullehaj

Jeg tror ikke, du kan få andet end stikpiller og creme, før du har født

05-12-2017
januarmor2018
januarmor2018
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...