Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

16+2 gravid

hej jeg er 16+2 og er noget kun bekymret fra den 29 november røg jeg ind med blødning men baby var i live den 2.12 blev det værre med blødning og smerter Kan ikke ses at jeg er gravid :( kom til lægevagt og han lavede henvisning til undersøgelse som blev Den 4 .12 røg jeg til scanning igen med blødning hvor baby var ok og spralede vildt og hyggede sig men 14 dage siden og har forsat smerter og føler mig bare oppustet og som jeg skal ha mit mens bange for at baby ikke er i live mere nogen der ved noget om det Det er 1 gang jeg er gravid er mega bekymret nogen der har prøvet det ?

18-12-2017
Jenseneeva
Jenseneeva
Baby på 14 måneder

Tak skal du ha og held og lykke med din 💗

21-12-2017
Jenseneeva
Jenseneeva

Årh hvor dejligt, det glæder mig at høre. Og sikke en dejlig nyhed om kønnet. God fornøjelse 😊

21-12-2017
NataschaHM
NataschaHM
Baby på 8 måneder

skræk og spekulere og grim oplevelse endte med i dag Tryghed og jeg fik af vide i dag jeg skal ha en pige hvor fedt og dejligt og hun havde det bare så godt og alt var perfekt Tak for kaffe det lettede både tanker og nervøsiteten

21-12-2017
Jenseneeva
Jenseneeva

Hej igen. Er selv førstegang gravid, og panikken også selv om meget smp ting, det gør man jo. Nu ved jeg ikke lige hvor du bor, men du kan nemt ved en google søgning finde en scanningsklinik nær dig, også ville jeg anbefale at du ringer der ind fortæller din situation, også burde du kunne komme til ret hurtigt. Flere har hvert fald åben til og med den 23 og mellem jul og nytår. Skal selv til tryghedsscanning ger på lørdag. Jeg tænker hvert fald det kan give dig lidt ro, så du ikke stresser hverken dig eller baby, hvis du kan få hvished om at det hele stadig er okay der inde.

20-12-2017
NataschaHM
NataschaHM
Baby på 8 måneder

Ja, det er ikke så fedt må jeg sige og tak for din forståelse :) Ja det er os det nogle mærker liv der som du siger. Men ved ikke så meget der npr jeg første gangs gravid. Men ja det er da før man skal det men er der ikke vente tid p at ku få sådan en tid hvis man bestiller Det? Ja det håber jeg os at baby stadig er i live tros den var for godt snart 15 dage 16 dage siden De siger når nf er så perfekt som det nu være er risiko lavt. og ja så oven i at de siger npr jeg var til scanning den 29.11 hvor der var liv Og igen den 4.12 hvor der var fuld af liv var de ikke ville det når de så kort siden jeg var inde og at der var fuld af liv og de siger der ikke nogle fare var andet end forholde mig i ro så vil de gå i sig selv. men forsat smerter uden blødning bekymrende så ved du hvor det er muligt som du sagde med pv sted med betaling betaler skam gerne for se om baby er ok eller ej ? mvh evq

19-12-2017
Jenseneeva
Jenseneeva

Årh det er da virkelig træls. Alt mellem uge 16-22 begynder man at mærke liv for første gang. Hvis du er virkelig utryg og lægen ikke ville gøre noget. Så ville jeg personligt betale mig fra det hos en jordmoder, for at se om der er liv. Der er masser af scanningsklinniker rundt omkring. Og det er til at betale sig fra, hvert fald det jeg har oplevet. Jeg forstår din bekymring fuldt ud, det må ikke være nemt. Håber der stadig er liv!

19-12-2017
NataschaHM
NataschaHM
Baby på 8 måneder

Ja det har jeg gjort men han siger bare at jeg var til scanning den 4.12 og der var blødningen ikke noget fare og der var lukket op til barnet og baby var i fuld live og bevægede sig meget men man bliver bare nervøs og bekymret og bange for om der er stadig er liv når man ikke kan mærke liv i ni tror man er 16+3 uger og første gangs gravid måske nogen havde det på samme måde men at man får den besked af lægevagten at man var inde før knap 14 dage siden og scannes og man ser der spralder en baby og hjertet slog fint men bliver nervøs alligevel så ved ikke hva ellers at stille op bpde læge og lægevagten vil ikk gør noget og se mig så skal vente 6 uger i nu til at ku kom til scanningen igen svært at bevare tankerne fra det med om alt er ok osv. måske nogen havde prøvet ligende sag som i dag har sund og rask baby. nakkefoldsskanning jeg var til der var alt bare perfekt med lille risiko for noget var galt som de sagde den dag at den vil aldrig ku ligge pp 0 men de nu sige alt var perfekt og blødte så få uger efter og været bekymret siden den 4 og er forsat det og i smerter men lægerne vil nok gør noget da jeg var inde den 4. men kan det min være baby er i live i nu men at der går lang tid før jeg vil nu mærke aktivitet der fra ?

19-12-2017
Jenseneeva
Jenseneeva

Jeg ville ringe ind til lægevagten, så du kunne blive scannet for at se om der stadig er liv.

18-12-2017
NataschaHM
NataschaHM
Baby på 8 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...