Sove i egen seng

Vores søn på 2 år (blev 2 i sep), har sovet rigtig godt i egen seng hele natten igenne i en lang periode, i de sidste 2 mdr er det gået helt galt, han vågner efter max 2 timer inergen seng om aftenen, og er dybt hysterisk/ulykkelig og sover ikke før han ligger ved siden af mig i sengen. Om dagen er han meget morsyg, og det er kun mor der kan bruges, far kan bruges hvis mor ikke er hjemme. Vi har taget kampen op med at han skal blive i egen seng, men både os og resten af familen er nød til at ha søvn. Er ikke i tvivl om at han er vågen når vågner om aftenen. Han sover godt 2 timer i vuggestuen og ikke altid hjemme i weekenden.. gode råd søges til hvordan vi kan få vendt skuden så han sover natten igennem i egen seng. Vi har forsøgt os med at flytte vores seng ind på hans værelse, uden held :(.

22-12-2017
sølsnes
sølsnes
Barn på 1 år og 6 måneder

Har prøvet at lade ham falde inden søvn i min seng og derefter flytte ham. Han sover et par timer i egen seng hvor efter han ikke sober før han ligger ved mig igen 😩😩.. er ved at være godt brugt og hold da op jeg mangler at sover ordentlig

30-12-2017
sølsnes
sølsnes
Barn på 1 år og 6 måneder

Har også haft sådan en periode med min datter, også 2 år i september, det er længe siden og længe før hun blev 2 år.

Jeg løste det ved at lade hende sove i sengen sammen med mig og når hun så var faldet i dyb søvn efter en 1-3 timer, blev hun lagt over i sin egen seng. Det har virket for mig.

25-12-2017
Henr83
Henr83
Baby på 17 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...