Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Slow starter

Hej, jeg vil høre om der er nogen der har været ude for en langsom start på graviditeten, og stadig er endt med positiv resultat. Jeg er 6+2, og var i dag til tryghedsscanning hun mente dog jeg er 5+? Hun kunne ikke se noget hjerteblink, dog er der en blommesæk samt noget der minder om et foster dog kun 4,6mm. Er total ude af den selvom hun mente det var mere positiv end negativ retning det vil gå, og skal til scanning igen den 3 januar.

23-12-2017
NataschaHM
NataschaHM
Baby på 8 måneder

Mange tak. Det er desværre ikke blevet bedre her. Har haft pletblødninger, så det er blevet tager blodprøver også scanninger i morgen, men tror desværre ikke på der bliver til noget denne gang.

02-01-2018
NataschaHM
NataschaHM
Baby på 8 måneder

Ja.. jeg har haft en langsom starter som de først troede var rester efter en abort 3 mdr tidligere. Han er nu 3,5 år.. Du må slå koldt vand i blodet og forsøge at tænke på noget andet. Held og lykke i morgen :)

02-01-2018
Haraldsborg
Haraldsborg

Trold havde du nogle ændringer i dine graviditetssymptomer eller andet, eller var det hele nogenlunde normalt? Min jordmoder sagde nu at min graviditet så fin ud, og der ikke var grund til meget bekymring, har også derfor ikke søgt på nettet efter svar, for der skal nok komme noget skræmmende op. Og godt nytår til dig også!

28-12-2017
NataschaHM
NataschaHM
Baby på 8 måneder

Åh jeg vil så nødigt tage det gode håb og forventning fra dig. Men jeg har jeg prøvet det samme, og det viste sig at graviditeten var gået i stå, og kroppen sagde selv farvel til det få uger efter. Jeg blev kort efter gravid igen, og fik denne gang en skøn og sund datter. Håber det går godt for dig enten denne gang eller næste gang, godt nytår.

28-12-2017
trold76
trold76

Årh din kommentar gør mig virkelig glad, for jeg blev så ked af det efter scanninger. Det giver en god ro at hører andre har oplever præcis det samme. Så håber jeg spunken er vokset godt til om en lille uge. Og stort tilykke med din, det er simpelhen så dejligt med babyer 😊

28-12-2017
NataschaHM
NataschaHM
Baby på 8 måneder

Jeg var til scanning, og skulle være 6+0, men der var ingen hjertelig og fosteret var under 3 mm! En uge efter blev jeg scannet igen, og det viste sig, at jeg var en uge kortere henne, end vi havde regnet med. Her senere i graviditeten, er jeg blevet rykket frem igen, så barnet er nok blevet undfanget på det tidspunkt, vi som udgangspunkt regnede med, men har bare været laaang tid om at udvikle sig de første uger. Nu er jeg i uge 15, har været til nakkefoldsscanning, og alt er, som det skal være :) Men kan godt forstå, at du bliver bekymret. Jeg blev bare så ked af det til at starte med, for frygtede jo, at der var noget galt. Men det var der altså ikke :)

28-12-2017
CeciliakEngell
CeciliakEngell
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...