6uger inde og søvnløs?

kan det virkelig passe når man er 6 uger inde og allerede har extreme søvn problemer? udover det er jeg MEGET træt men kan ikke sove og er heletiden urolig. nogle ideer eller tips man kan gøre for at falde til ro.?

26-12-2017
LilleMorJunior
LilleMorJunior
Barn på 3 år og 11 måneder

Jeg har det på præcis samme måde. Kan heller ikke sove, og føler også meget uro, samtidig med jeg er død træt. Mega frusterende. 😞

29-12-2017
Fiekej
Fiekej

jeg siger mange tak og ja du har ret i massage hjælper 😁 men sex er lidt udelukket da jeg døjer meget med svamp og det har gjord jeg ikle helt er en sextrold. så det ja men mange tak er første gangs. men er pt godt not blevet meget træt :)

28-12-2017
LilleMorJunior
LilleMorJunior

Ja det kan det godt. Men det går over. Jeg havde sindssygt urolige ben i min første graviditet og igen her i anden. For mig hjælper det at min mand trykker mig godt og grundigt igennem inden sengetid. Ikke sådan en behagelig massage, men virkelig en "smadre" omgang, hvor hele kroppen bliver æltet.... og så sex. Det udløser også hormoner som gør dig døsig :)
Prøv det ;) Tillykke med graviditeten!

28-12-2017
Elizabeth_Kragelund
Elizabeth_Kragelund

Jeg er i uge 7 og har samme problemer. Jeg sover utrolig let hvis jeg da overhovedet falder i søvn! Og vågner fuldstændig frisk kl 7 og kan ikke sove længere.

26-12-2017
MetteGBuch
MetteGBuch
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...