Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Bliver det nogensinde bedre???

Har født i start november, så snart 2 mdr. Jeg kan ikke få hende til at sove mere end 45 min af gangen. Idag er det blevet til 3 lure fordelt på hele dagen og hun er møg træt. enten så vågner hun fordi hun gylper og presser. Er så frustreret

27-12-2017
Caja
Caja
Barn på 2 år og 6 måneder

Der er mange ting som spiller ind på barnets søvn. Hvis hun sover ude, kan du forsøge at putte inde (eller omvendt). Hvis hun får mad lige inden lur, kan det være du skal trække hende lidt efter hun har fået mad. Prøv at sige den samme sætning hver gang du lægger hende "[navn], du er træt, du skal sove, put dig ned", det kan hjælpe dig senere fordi hun begynder at koble det med at skulle sove. Hjælper det heller ikke hvis du går med hende i barnevogn? :) Måske noget babygymnastik kan hjælpe på maven, hvis det er den der generer? :) Ellers kan du jo både prøve kiropraktor, zoneterapeut eller kranio sakral, hvis du vil forsøge med andre metoder :)
Håber noget af det kan virke. Hilsen en mor til en dreng på godt 1 år, der langt fra sover igennem, og som aldrig har ;)
- selvom det er trist, er det ikke sikkert det vender.

28-12-2017
Elizabeth_Kragelund
Elizabeth_Kragelund
Barn på 1 år og 10 måneder

Jeg havde få gange det samme med min datter (hun er 5 nu) Og jeg kan trøste dig, det bliver bedre,, Men det er hårdt, det bedste du kan gøre er at prøve og slappe af, hvilket jeg godt ved ikke er nemt,, Men jo mere ro du får, jo mere ro får din datter også,, Pøj pøj!

28-12-2017
CiciBJ
CiciBJ
Graviditetsuge 40

Jeg synes det er modbydeligt hårdt og kan ikke få hende til at sove videre. Selvom jeg kan se hun er møghamrende træt. herhjemme går jeg på nåle og kan slet ikke slappe af, fordi jeg er så tyndslidt. I mine arme har jeg nogle gange held til at hun sover et laaaaang træk, men det er uforudsigeligt.

28-12-2017
Caja
Caja

Ja det bliver bedre! Min datter begyndte at sove længere stræk om natten da hun var 8 uger og hurtigt herefter begyndte hun også at sove lidt længere om dagen. Da hun var 3 måneder var det til at holde ud og jeg kunne efterhånden begynde at hænge sammen som menneske igen. Da hun blev 6 måneder havde vi helt faste rutiner om dagen, og om natten sov hun helt igennem. Det er bare pisse hårdt i starten, men det skal nok blive bedre! Hvis du har svært ved at hænge sammen kan du måske bede om hjælp i dit netværk. Måske kan en veninde eller et familiemedlem gå en tur med barnevognen engang imellem så du kan få en lur eller få ordnet huset?

27-12-2017
PernilleHO
PernilleHO
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...