Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Førstegangsmor og ensom følelse

Kære forældre mødre Jeg er mor til en dreng på 1,5 og jeg føler mig ofte ensom. Jeg bor med en kæreste men som er meget fraværende. Jeg har veninder med nye babyer som har travlt med det også og er selv på arn så tiden er knap, men jeg synes godt nok der kan føles ensomt og isoleret at blive mor. Føler jeg går ‘glip’ af livet når man køre de her hverdagsrutiner og dagene bare flyver fra en. Andre der har samme følelse ? Og hvad har i gjort... sys godt nok det svært. Er ikke den mest udadvendte person så det hjælper ikk på problemet desværre ;/

29-12-2017
Mama0816
Mama0816
Barn på 3 år og 9 måneder

Jeg tror du er helt normal- jeg syntes det hjalp lidt da jeg startede på arbejde efter barslen, men jeg savner mine ‘rigtige’ veninder, som også har små børn. Det meste går op i hverdags sysler, og jeg skal virkeligt tage mig sammen hvis jeg skal finde tid til socialt samvær- men jeg tror det er super vigtigt at gøre, også bare en time en hverdags eftermiddag..

29-01-2018
Isabel28
Isabel28
Barn på 1 år og 9 måneder

Har du ingen sådan rigtig “tæt” på som du kan snakke med ? Jeg har selv et suværent forhold til min mor som jeg taler med flere gange om dagen.

29-01-2018
nullehaj
nullehaj
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...