blødning uge 9???

hjælp.. er begyndt at bløde lidt.. men LÆGEVAGTEN siger bare han ikke kan tage mig ind fordi jeg ikke har fået min vandre journal endnu!!!. hvad det for noget pis.. skal jeg virkelig vente 2 døgn før de gider se til mig fordi det først er der jeg får journalen? kan det virkelig passe. jeg er ude af den lige nu og ved slet ikke hvad jeg skal gøre.

14-01-2018
LilleMorJunior
LilleMorJunior

Hej.
Kan godt forstå du er i oprør. Man kan godt små-bløde en smule i starten af graviditeten uden det behøver betyde noget - men det gør det i tankerne.
Det er fint, du har fået tid til kontrol scanning. Hvis blødningen evt tager til, både uden eller hvis du får ondt - er det en god idé at du henvender dig igen, enten til din egen læge eller vagtlæge. At du ikke har en vandrejournal endnu har ingen betydning for om du skal vurderes.
Jeg har selv mistet 2 gange, og er inde for sundhedsvæsenet.
Hilsner Stine

15-01-2018
loune1
loune1

Hvordan går det med dig?

15-01-2018
NataschaHM
NataschaHM

update: skal til akut scanning kl 09 mandag morgen for at se hvordan fosteret har det

15-01-2018
LilleMorJunior
LilleMorJunior

Hej☺️
Nu er jeg selv kun 6 uger henne men jeg blev da taget ind hos lægevagten igår uden blødning men bare med smerter. Så jeg syntes da helt klart du måske skulle prøve at give dem et kald igen😕

14-01-2018
Michala2203
Michala2203

Det er altså desværre standart at de ikke tager blødende ind når de er så kort henne. Du skal bløde rigtigt meget og have mange smerter, blev selv informeret om det samme.

14-01-2018
NataschaHM
NataschaHM
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...