Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Smertefri fødsel?

Er der nogen af jer herinde der har erfaringer med Anja Bay-metoden? Både jer der måske har læst bogen eller taget hendes kurser. Vi skal have vores første her til april, og jeg er lige begyndt at læse hendes bog “Smertefri fødsel”.

16-01-2018
Michalakronberg
Michalakronberg
Baby på 2 måneder

Jeg kan stærkt anbefale smertefri fødsel... jeg brugte vejrtrækningen meget og havde virkelig en smertefri fødsel:-)

12-03-2018
Chas
Chas

Jeg læste kun bogen (og lavede sparsomme øvelser...), og jeg havde en ukompliceret fødsel uden smertestillende, 10 timer efter første ve kom baby ud i en drømmefødsel. Jeg brugte især vejrtrækningerne, ikke så meget visualisering.

04-02-2018
K_Maria
K_Maria

Uh det var helt dejligt at høre! Tak for svar💪🏼 Tillykke med jeres tredje 😍👏🏼❤️

19-01-2018
Michalakronberg
Michalakronberg
Baby på 2 måneder

Hej jeg brugte metoden v den første - læste også bogen. Havde en god fødsel - det er vigtigt at træne vejrtrækningen en del. Jeg er kommet gnm 2 fødsler uden smertestillende. 2 fødsel var noget mere voldsom, men havde heller ik været så god til at øve. Jeg vil helst sikkert bruge bogen igen og æve lidt mere, så det sidder på rygraden, når det hele blir voldsomt ( termin på nr.3 til juli). Har dog ik taget kursus. Men jeg har haft 2 relativt hurtige fødsler og det er nok heller ikke uden betydning for oplevelsen. Held og lykke m det. Uanset hvad du vælger træn vejrtrækningen - det er så vigtigt.

18-01-2018
Tthorsen
Tthorsen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...