Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Madlede og sulten konstant..

Jeg er i 12 uge nu og jeg lider utrolig meget af madlede og sult og aner ikke hvad jeg skal gøre ved det, er der nogen der har det på samme måde som mig?

19-01-2018
Xeniaipsen
Xeniaipsen
Barn på 2 år

Har det på samme måde.. Sulten næsten hele tiden.. kan ikke spise for store måltider, så får jeg kvalme, hvis jeg ikke spiser lidt hele tiden får jeg kvalme, efter jeg har spist ja så får jeg kvalme.. suk! Frugt er for mig noget a det bedste jeg kan spise.. Kød har jeg på ingen måder lyst til.. så hver aften står den på to forskellige menuer, da mandsen er vild med kød..

05-03-2018
Mettelfbrogaard
Mettelfbrogaard
Barn på 1 år og 10 måneder

Åh hvor kan jeg huske det.
Det er værre end kvalme synes jeg... jeg kan huske, at det jeg spiste om mandagen var SÅ klamt om tirsdagen. Tankerne leder konstant og desperat efter noget man kan spise som ikke er forfærdeligt. Jeg havde mange planer om hvor sundt jeg skulle være som gravid men det smadrede min madlede. Det stod på hvidt brød og kakao mælk. MEN det bedste er at det ikke fortsætter både min kvalme og madlede forsvandt langsomt efter nakkefold og var helt væk i uge 20.. så der er håb forude. Tillykke med graviditeten og held og lykke med den lille spire😁

09-02-2018
PYEU
PYEU

Kender det. Vil også sige spis lidt af gangen. Glem alt om sundt og usundt og spis hvad du kan. Nogle dage er chokolade sagen andre dage skåret æbler. Syns det virker for mig at finde noget uden for meget lugt faktisk. Fx knækbrød, yoghurt, havrefras med mælk, grønt og frugt skåret ud. Det går som regel over igen inden man er halvvejs

21-01-2018
Loliti
Loliti

Gå væk fra ideen om 3 store faste måltider. Spis hvad du kan overskue og få dine vitaminpiller - baby skal nok få det baby skal have.
Jeg levede i den periode af: Figenstænger, nødder, kakaomælk, knækbrød m. smør, juice-brikker, chokolade, små yoghurt-bægrer.
Tabte mig 2 kg i starten pga. kvalme og manglende appetit - men barnet havde det helt fint.
Aftensmaden kunne jeg få i mig, hvis jeg spiste den over flere omgange i løbet af aftenen.
Kvalmen stoppede igen omkring uge 20.

20-01-2018
FlødeskumTilAlle
FlødeskumTilAlle
Barn på 2 år og 4 måneder

Jeg var også ekstrem sulten de første 18 uge, men så gik det pludselig over :) måske det også sker for dig.

19-01-2018
Migogminbaby2018
Migogminbaby2018
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...