Navn til barn nummer 5 😳

Vi har 4 børn. Jeg har Liv og Lilje og han har Kira og Theodor. Vi venter nu en dreng - Han vil have: Birk, Cristiano, Sander - i det hele taget mærkelige navne efter min smag altså Jeg er til: Adam, Charlie, Mijo, Luca, Villy, Nohr, August, Anthon, Alexander, Kian, Hubert og Leo Han er en meget stædig person og jeg fornemmer at uanset hvad jeg fonder på bliver det hans valg i sidste ende - Men ku man lokke eller inspirere ham? Kom med jeres bud Tak ☺️

24-01-2018
Aiaida
Aiaida
Barn på 3 år og 7 måneder

I vores børnehave hedder børnene Malcolm, Clinton, Adem, Sille, Udai, Buster og sådan. Jeg er heller ikke vild med din mands navne og No chance In life kommer der et barn ved navn Cristiano ud af mig. Jeg synes mange af dine navne er fine. Jeg er helt med på Hubert eller måske Hugo eller Eddie.

25-02-2018
Karmadorthe1
Karmadorthe1

Jeg kan godt håndtere navnet Birk, men ikke de to andre navne.

Dog har jeg et forslag, vælg Alexander og så kan din mand jo kalde ham Sander - det er ikke noget problem.

Min datter Emilie på 2 år, lystrer 3 navne - Emilie, Mille (det har hun selv fundet på) og Musling.

01-02-2018
Henr83
Henr83
Baby på 7 måneder

Jeg syns hubert er super fedt 👌🏻. Men i det hele taget er det blevet meget in med besynderlige navne 🤨. I min søns børnehave er der drenge der hedder Svend - vilfred - Verner - Ib - Viggo - Jørn. Hold nu fest gamle navne er kommet på mode så dem din mand syns om er ik så mærkelige i forhold til dem i min søns børnehave.

29-01-2018
nullehaj
nullehaj

Vi har en Alexander. Kalder ham for Alex,Sander og Alexander.. ❤️

24-01-2018
Agata
Agata
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...