Hvad ville i vælge?

sofa vs barnevogn. vores pige er nu ca 3 mdr. Hun sover kun 45 min i barnevognen, men når jeg ligger med hende på sofaen tager hun rask væk 2,5-3 timer. det er ikke udfordringer i hverdagen, men i weekenden hvis vi skal noget eller familien er hjemme. Jeg lægger ører til mange trælse holdninger fra familien. Så må hun skrige lidt, hun skal også lærer at ligge selv, du skal ikke slæbe på hende hele tiden😢

30-01-2018
Caja
Caja
Barn på 3 år og 7 måneder

Jeg havde præcis samme problem med min datter. Hun kunne sagtens falde i søvn på mig i sofaen, men ville slet ikke sove andre steder. Da hun var omkring 3 mdr. (til jul) prøvede vi dog at lægge hende ud, da der simpelthen ikke var ro nok i huset til at sove på sofaen. Det virkede, måske fordi hun var så træt ovenpå alle de nye indtryk, måske fordi der er mere stille ude på landet hos bedsteforældrene, end hjemme i Hvidovre, hvor vi holder til til hversag.
Siden da har hun sovet i barnevognen, men hvor længe afhænger af dagsformen. Nogle dage render jeg ned og kører rundt i gården hver 20. minut i et par timer, indtil hun ikke falder i søvn af det. Andre dage sover hun tungt i 3-4 timer. Nu savner jeg faktisk tiden med hende på sofaen. Der gider hun bare slet ikke sove nu 😅 Jeg synes simpelthen du skal nyde det, mens du kan. Det med at sove i barnevognen skal nok komme, når det bliver rigtig nødvendigt 😊

09-02-2018
Katrine Vadsholt
Katrine Vadsholt

Du skal helt klart vælge hvad der er bedst for dig og dit barn. Det virker som om at sofaen virker fint.
Så kan man jo altid gå en tur når overskuddet er der. Jeg tror ikke på at man skal lade et barn på 3 mdr græde. Du kan ikke forkæle dit barn det første år. Det handler om trykhed og nærvær. Og så kan familie og bekendte sige så meget de vil. Men det er dig der er mor og ved hvad der er bedst for dit barn.

09-02-2018
PYEU
PYEU

Jeg ville vælge sofaen, for at baby får den bedste søvn. Men ville bruge en babynest til at sove i, som så også kan bruges nede i barnevognen. Vi har haft meget stor glæde af sådan en babynest. Alternativt kan en babylift også godt bruges både indenfor og udenfor. Ved at gøre dette får du lært baby at sove begge steder med tiden. En god hjælp kan også en nusseklud som lægges tæt ved hovedet.

04-02-2018
MorN
MorN

Jeg ville også vælge sofaen. Min søn nægtede at sove i barnevognen på altanen, og gjorde det kun sjældent når jeg gik med ham. Vi sov for det meste også på sofaen til middag eller sengen. Han lærte faktisk først rigtig at sove i barnevogn da ham startede i vuggestue. En god regel er altid at lytte til alle de råd du får, men brug kun dem du finder brugbare for dig selv og din familie. Held og lykke.

01-02-2018
Mussi85
Mussi85

Søvn er vigtigt for en lille størrelse, så jeg ville vælge sofaen. Din familie skal bare blande sig udenom, det ændrer sig så snart dit barn kommer i dagpleje eller vuggestue.

01-02-2018
Henr83
Henr83
nyfødt baby

Jeg ville også vælge sofaen. Det er bare ikke alle børn det sover lige godt ude. Jeg havde også problemer med at få min dreng til at sove i barnevognen. Han vågnede altid kort tid efter at vi havde sluppet vognen og var ikke til at få til at sove i den igen selv om vi kørte en tur igen. Det kan være at din datter har brug for den ekstra tryghed når hun sover at du er lige ved siden af.

30-01-2018
MommyTo1
MommyTo1
Barn på 2 år og 8 måneder

Jeg ville tage den på sofaen, husk at gøre hvad der virker for jer og ikke andre :) jeg skulle gå 5 km hvis jeg skulle have min datter til at sove men hvis jeg lagde mig på sofaen eller i sengen sov hun flere timer i træk, hun har først lært at sove 3 timer i hendes barnevogn efter hun startede i dagpleje. Hjemme i weekenderne sover hun i vores seng til middag, jeg kan stadig aldrig få hende til at sove i barnevognen 😊 følg din mavefornemmelse, og skid hul i hvad andre mener er det rigtige.

30-01-2018
Frisørmor
Frisørmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...