Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Mor som sut 😥

Jeg søger råd da jeg er ved at være desperat. Min datter bruger mig som sut og vil ikke sove medmindre hun har brystet i munden. Hun vågner hvis hun bliver lagt og vil kun sove igen hvis hun får brystet. Jeg overvejer kraftigt at tage pillen som stopper mælkeproduktion så lugten af mælk forsvinder. Hun vil ikke tage sut eller flaske, bamse/sutteklud og kan ikke lide mme. Jeg har sovet i andet rum men efter snart en times gråd og prøvetrøst fra far et par nætter i streg droppede vi dette. Nogle som har gode råd eller selv prøvet Dette8?

10-02-2018
Iben04
Iben04
Barn på 2 år og 5 måneder

Okay tak 😊 Det skal i hvert fald afprøves

15-02-2018
Iben04
Iben04
Barn på 2 år og 5 måneder

Vi havde held med at give mme i en suttekop, i stedet for flaske. Hun har aldrig ville flasker. Håber i finder en løsning

15-02-2018
NataschaHM
NataschaHM
Baby på 9 måneder

Min datter kunne heller ikke lide MME, men jeg snød hende...

Jeg købte Arla Baby & Me - den drikkeklare og så hældte jeg den op i en isterningbakke og så i fryseren.

Så lavede jeg en flaske med sukkervand - 1 tsk. sukker til 100 ml. vand - der koges og afkøles.

I starten fik hun flaske med rent sukkervand, efter 3 dage tilføjede jeg 1 MME-terning, efter 3 dage blev det til 2 MME-terninger osv. osv. efter 1 måned var vi oppe på ren MME.

Måske I skulle afprøve det.

15-02-2018
Henr83
Henr83
Barn på 3 år og 11 måneder

Hej. Jeg har et lignende problem med min søn. Han kan egentlig godt blive puttet. Men han vågner altid efter et par timer og vil ammes. Og sådan fortsætter det natten igennem med opvågninger og gråd min. hver anden time. Og det er kun brystet der dur. Nogle nætter ligger han også nærmest konstant og sutter på brystet. Han tager heller ikke sut, men vil dog gerne ligge med en nusseklud. Jeg prøver at liste brystet ud af hans mund og give ham nussekluden i stedet. Nogle gange virker det, andre gange ikke. Jeg ved heller ikke, hvad jeg skal gøre, er ved at være godt og grundigt træt, og temmelig desperat. Så jeg har desværre ingen gode råd til dig, men forstår dig SÅ godt!

11-02-2018
Friis77
Friis77
Barn på 2 år og 3 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...