Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Bryster

Hej. Jeg bliver lige nødt til at høre jer andre om i har oplevet/oplever det samme. Jeg er 21+3 henne nu, og har siden starten haft ømme bryster. Meen det højre har mange ømme knottet som jeg tænker er hævede mælke kirtler, men der er os et par små på Str med en ært som ikke er ømme. Venstre er ømt men har ikke knottet eller ærter i sig, er det normalt eller burde man få undersøgt de små "ærter"??

03-03-2018
Tbaunskilde
Tbaunskilde
Graviditetsuge 14

Mine blev allerede hårde og knoldede da jeg var 7 uger henne og var lidt nervøs. Men lægen mærkede det ikke som knuder, men som mælkekirtler og den slags. Nu er jeg 9+3 og de mærkes faktisk lidt som da jeg ammede og overproducerede, så tænker det er nogle gamle mælkeknuder. Men få det tjekket og få ro i sjælen :)

28-03-2018
Mor_ette
Mor_ette

Hej jeg fik brystbetændelse i mit ene bryst mens jeg ammede min datter og har haft en “kugle” lige siden nederst i brystet fik den scannet og fik af vide at det ikke var noget farligt Har den stadig nu 2 år senere men den er mindre nu på størrelse med en ært😊 jeg svarede også det samme i dit tidligere indlæg, tror ikk du har set det:)

24-03-2018
Hoda Darwich
Hoda Darwich

Mit bedste svar er. Gå til lægen hvis du er utryg/i tvivl. Jeg ville selv gå til lægen med det hvis jeg var i dit sted :) held og lykke

23-03-2018
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...