Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Er det nødvendigt at lave testamente eller blive gift?

Min kæreste og jeg venter vores første barn om mindre end to måneder og vi har været sammen i ca 5 år, hvoraf vi vel har boet sammen stort set hele tiden. Vi er ikke gift og har derfor drøftet om det ville være smart at lave et testamente. Jeg er dog i tvivl om det overhovedet er nødvendigt, for vi ejer ikke rigtig noget sammen. Vi bor til leje, har hver vores bil og har skabt et hjem med hver vores ting - så skulle der ske den ene af os noget er der ikke noget med uskiftet bo eller lignende. Er det stadig nødvendigt med et testamente så? Af økonomiske årsager er det ikke en mulighed at gifte os.. Nogen der ved noget om dette emne??

10-03-2018
Pjotsen
Pjotsen
Graviditetsuge 34

Når der er børn involveret er det altid en god ide at lave testamente.

Jeg har en datter på 2½ år og jeg har desværre stadig ikke taget mig sammen til at få lavet et - men jeg tænker konstant på det.

Mht. ægteskab, så er jeg ugift - og har aldrig rigtig drømt om det, men nu hvor jeg er mor er jeg begyndt at overveje det kraftigt.

10-03-2018
Henr83
Henr83
Barn på 2 år og 6 måneder

Jeg vil sige, at det er en god ide med testamente. Hvis man har børn sammen, og man ikke er gift eller har lavet testamente, så er det børnene som arver det hele, hvis den ene skulle gå bort. Og man arver så ikke noget fra hinanden. Jeg ved ikke, hvordan det forholder sig, når I bor til leje. Mht at blive gift, så er det jo noget, man kan blive helt gratis på rådhuset.

10-03-2018
Friis77
Friis77
Baby på 10 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...