skift af vuggestue

Hej forældre Jeg vil høre om nogle har erfaring med at skifte vs? 🙂 Vores datter er lige blevet 2 år, men overvejer meget at rykke hende til en anden vs Da vi står opskrevet til rækkehus, langt fra hvor hun går nu overvejer vi at flytte hende, så der er en chance for, hun kender nogle når hun skal i skole 🚸 men jeg er i tvivl om det er klogt med den alder hun har nu, nogle der har erfaring med det? På forhånd tak 👌 Vh Lonnie

15-03-2018
Knirke Rødovre
Knirke Rødovre

Vi flyttede da min søn var 1 1/2 år. Hvilket betød han også skulle skifte vuggestue. Skiftet gik super godt, han var så glad for stortrives i den nye vuggestue fra start. Nu er han lige rykket op i børnehave, sammen med en af hans gode venner fra vuggestuen. Og skiftet til børnehaven har helt klart været nemmere for ham, fordi han havde en at følges med, især når der er så mange børn i børnehaven. Så hvis hun alligevel skal rykkes når i flytter i rækkehus, så ville jeg ikke være bange for at gøre det nu i vuggestuen, med færre børn. Tror nye omgivelser er svære jo ældre børnene bliver.

02-06-2018
Ceciliahp
Ceciliahp
Baby på 8 måneder

Hej friss77 Tak for dit søde svar :-) Så tænker faktisk vi rykker hende så er det kun det ene skift vi skal gøre med hende :-) Tak for hjælpen. Vh Lonnie

19-03-2018
Knirke Rødovre
Knirke Rødovre

Vores søn gik i privat dagpleje, til han var 2 år, og derefter kom han i vuggestue. Det er selvfølgelig ikke helt det samme som at skifte fra en vuggestue til en anden. Men det var stadig et skift. Og det gik super godt. Han går i en integreret institution, så skiftet betød også, at han lærte nogle at kende, som han senere kom i børnehave med. Jeg tror nogle gange, at det er nemmere at skifte, jo mindre de er, da de hele tiden bliver mere bevidste.

18-03-2018
Friis77
Friis77

Hej Lolita. Det var lige sådan et råd jeg havde brug for :-) Selvfølgelig går der lidt inden vi får et rækkehus men ja min tanke er at flytte vores datter inden hun skal i børnehaven så vi nemlig kun flytter hende en gang :-) Tusind tak for rådet :-) God weekend Vh Lonnie

17-03-2018
Knirke Rødovre
Knirke Rødovre

Kan ikke give dig svaret men vil sige at de piger min datter knyttede sig til i vuggestuen dem elsker hun stadig nu 4 år efter. De har fulgtes ad fra vuggestue til børnehave og nu førskole så vil bare sige jeg godt kan forstå din tanke. Måske jeg kunne finde på at rykke hende nu hvis jeg vidste vi skulle flytte med sikkerhed.

16-03-2018
Loliti
Loliti

Det kan da godt være det er tåbelige tanker, det er så din mening. Jeg tænker på vores datters tav......... Derfor jeg tænker at flytte hende nu, inden børnehave start, så vi ikke skal rykke hende når hun har fået endnu flere venner. For øvrigt troede jeg man skulle holde en pæn tone her inde, måske jeg læser dit svar forkert, men ikke den pæneste tone du holder dig. Kan du have en rigtig dejlig dag og tak for dit svar hele 4 gange.

16-03-2018
Knirke Rødovre
Knirke Rødovre

Det var dog tåbeligt! Det er den første tanke jeg fik, da jeg læste at du overvejer vuggestueskift for at din datter kender nogle når hun skal i skole. Helt ærligt, der er 3½-4 år før din datter skal i skole - så det er unødvendige tanker du der gør dig.

Du skal skal tænke på om din datter trives nu, i den vuggestue hun er i. Vent med vuggestueskift til I rent faktisk er flyttet ind i det nye rækkehus - til den tid kan du så vurdere om barnet skal rykkes over i en integreret institution, for at mindske skiftet - når der bliver tale om børnehave.

15-03-2018
Henr83
Henr83
Baby på 12 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...