Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Nøj hvor er det dyrt - Lad os røre ved tabu

Hejsa. Vi er blevet forældre, og har i processen opdaget hvor ufatteligt dyrt det er at være ny forældre. Barnevogn, børneseng, sutteflasker, ØKO mad, modermælkserstatning (Helst det rigtig gode), men for søren hvor koster det mange penge og for at være helt ærlige og rører ved det som er lidt tabu, så har vi ikke rigtig råd til det hele. Vi har gjort os forskellige tanker, og har i den forbindelse overvejet at låne penge, lidt inspireret at de mange tilbud som vi har fundet her: https://www.spumanti.dk/ Men vi synes bare heller ikke det er vejen frem, hvad gør i andre? Låner / får pengene af forældre og bedste forældre eller hvordan? Mvh - Den hårdt ramte Tim

23-03-2018
Timpet2
Timpet2
Planlægger

Jeg kan anbefale børneloppen - den ligger i Valby og Slagelse, men jeg ved at tilsvarende findes flere steder. På børneloppen kan private sælge deres brugte ting og der er vel 200-300 stande. Så kan man i ro og mag gå rundt og finde det man synes er pænt og står ikke ved en hoveddør og skal tage en hurtig beslutning.

07-08-2018
signe1704
signe1704
Barn på 3 år og 3 måneder

Vi syntes sjovt nok at det har været meget billigere end vi havde forventer, men vi har også købt meget udstyr brugt og fået en masse tøj osv fra venner.

28-06-2018
TM_82
TM_82
Barn på 2 år og 10 måneder

Jeg er helt klart tilhænger af brugt og godt. Der er rigtig mange gode brugte fund derude som næsten er som nyt 😊
Der er fx app'en REESHOPPER som udelukkede er for børnefamilier, der er rigtig mange gode fund i en radius af 20km fra din position (kan selvfølgelig udvides)
Det vil hvertfald være mit foreslår lige at kigge på den, eller andre sider som DBA eller GulOgGratis inden i optager lån 😉

04-05-2018
Mimmer blue
Mimmer blue

Det er rigtig dyrt at blive forældre! Jeg vil også råde jer til at købe brugt - kig på Facebook og diverse hjemmesider såsom dba eller gul og gratis. I kan også evt. i 'nødstilfælde' låne af familie hvis de har lyst og mulighed for at hjælpe.

Håber det hele løser sig.

Christina
https://kontorfaellesskaber.dk/

01-05-2018
ChristinaWT
ChristinaWT

Hej. Jeg syns lige jeg vil nævne at mødrehjæpen har nogle rigtig fine genbrugs butikker hvor de sælger ALT med undtagelse af mad bleer mv. Men ALT andet sælger de til meget små priser og tingene er bare i super stand!! Og hvad bedre er så går pengene til deres organisation så på den måde syns jeg det gavner alle at handle der. Jeg aflevere selv rigtig meget tøj, sko mv dertil. Jeg syns det er fantastisk både at købe billigt tøj, sko og udstyr der samtidig med at pengene man bruger der går til at hjælpe andre mødre i dk der har det svært. Så kig da der. De har ALT hvad et barn har brug for til MEGET SMÅ penge.

01-05-2018
nullehaj
nullehaj

Helt klart genbrug! Vi købte vores barnevogn brugt til 3500,- og ja det er stadig mange penge men under halv pris og den var i virkelig fin stand. Tøj i de små str er nærmest ikke brugt ligemeget hvad da de vokser så hurtigt - det er først her i str 80 je selv har købt nyt for der begynder de at kunne passe det meget længere men det er jo ikke deres behov med nyt tøj - de er jo fuldstændig ligeglade. Havde jeg været stenrig havde je stadig købt mange ting brugt for jeg er meget imod den brug-og-smid-væk kultur vi efterhånden har. Ganske fine ting kan købes til små penge og hvordan skal andre kunne se om det er dig der har vasket den 4 gange eller den har været brugt af et andet barn?

29-04-2018
TinaRie
TinaRie

Baby mad i pulverform er dyrt. Lav det selv. Så ved du hvad der er i og får bedre råvarer til en billig penge.. min søn har hverken barnevogn eller tremmeseng. Han sover hos mig og er i en slynge på maven eller ryggen til han kunne gå. I vuggestuen sover han i deres barnevogn. Købte en del ting til barn nr 1 som jeg fandt ud af jeg ikke havde spor brug for eller gavn af. Tøj, dyne, bleer, stofbleer, bæreslynge, autostol og en brystpumpe har været vigtigt her. Har ammet til de kunne spise med af vores mad. Efter ca 4md har en triptrapstol været super. Legetøj er fint men ærligt vil de hellere lege med alt muligt andet en legetøjet.

10-04-2018
Hrimnir
Hrimnir

At låne pengende sådan et sted er aldrig en mulighed man bør tage i brug. Hvis du tjekker Åop så vil du se at de kan være helt op til 7-800 %. Så enten så er det at spare sammen, tag ekstra vagter hvis man har et arbejde, ønsk sig ting i barselsgave og dåbsgave, købt brugt.

09-04-2018
Metten1992
Metten1992
Barn på 2 år og 4 måneder

Åh det forstår jeg slet ikke I synes. Jeg har haft det lige omvendt, synes altid man har hørt om hvor dyrt det er at skulle gøre klar til baby, men indtil videre har vi ikke brugt mere end 2-3000. Her er der både puslekommode (købt brugt til 300 feks), barnevogn med alt muligt udstyr og en hulens masse tøj(meget kan afhentes gratis eller for meget få penge). Af dyrere udgifter mangler vi vist kun autostolen efterhånden og så stofbleerne, som i det lange løb selvfølelig er noget billigere end engangsbleerne.

09-04-2018
Anna Jakobsen
Anna Jakobsen
Barn på 1 år og 10 måneder

Åh, glem de dyre lån og se i stedet efter genbrug. I kan finde så mange fine ting til næsten ingen penge. Vi fik en dejlig efternøler i august sidste år og havde absolut intet. Vi fandt meget godt tøj i mødrehjælpen, og købte brugt på nettet. Venner har også været søde til at låne deres ud el. Forære os det. I virkeligheden har den lille ny egentlig ikke brug for meget andet end lidt tøj, bleer, barnevogn, måske seng, hvis den ikke sover ved jer og en masse kærlighed. De fine billeder man ser på Instagram af flotte børneværelser er meget overvurderet og overhovedet ikke barnets behov.

07-04-2018
Stinneaarslev
Stinneaarslev
Barn på 2 år og 10 måneder

Du må ikke stifte gæld....

Køb ting som barnevogn, seng og tøj brugt.

Hold barnedåb og ønsk penge til køb af de store ting som f.eks. autostol

Køb bleer og MME på tilbud. Køb Øko produkter i Netto mm.

31-03-2018
Henr83
Henr83

Kære Tim.
Vi køber meget brugt. Reshopper appen er god, ellers er der gode facebook grupper. Køb eventuelt hele pakker i en størrelse og få alle de babypakker i kan gratis. Se dem på babypakker.dk.
Mvh. Tanja

29-03-2018
Icedor
Icedor
Barn på 2 år og 7 måneder

genbruuuug

25-03-2018
LilleMorJunior
LilleMorJunior

Hej Timpet2.
I vores lille familie er pengene også små - Jeg sørger for at købe alt brugt . Kender du app'en ''Reshopper'' ? Jeg fandt barnevogn ned til 300-500 kr. Jeg er begyndt at hækle, så jeg hækler selv suttesnore, bamser og hagesmække osv. Vi har råd til det basale, men vi har ikke råd til at bruge 2000 kr på en barnevogn, hvorfor vi vælger andre alternativer :-) Vi forventer at bruge 1500-2000 kr på startpakke til baby, så er alt også købt brugt og det der kan hækles, er hæklet. Ha' en dejlig påske!

25-03-2018
Camilios
Camilios
Barn på 1 år og 9 måneder

Det er blevet meget moderne at købe brugt, så det kan helt klart anbefales hvis der er noget i står og mangler. Der findes mange køb og salgs sider til baby og som de andre skriver er der mange ting der kun er lidt brugt og måske endda noget af det er helt nyt. Tænk på babyer kun behøver det mest basale. Dig. Mad. Et sted at sove. Tøj. Bleer. Resten er ting man kan tilvælge som man har råd. (Hint ikea har mange fine billige børneting) held og lykke :)

23-03-2018

Man kan købe så mange fine baby og børne ting, hvor det næsten ikke er brugt fordi de vokser så hurtig fra det. Vores bil brød sammen i moteren, så der røg den nye barnevogn, men tilgengæld fandt jeg en til 1500 som vi har valgt at bruge til baby nr. 2 af vores da den stadig er så god !
Modermælk erstatning og så videre skal der kunne være råd til, og andre ting og sager kan købes brugt hvis pengene er små. (Og man bliver ikke set ned på ved at købe brugt, og hvis nogen gør, så er det dem der er for paniffen og ikke jer den er galt med) (Hihi, ja det sagde jeg)

23-03-2018
Camillajv
Camillajv

Tjener vores egne penge! Man må jo prioritere hvad der er vigtigst for en. Vi venter nr 3 og ja det er forbandet dyrt men sådan er det jo bare. Vi har 4 ens autostole til vores 2 jævnaldrende piger til vores 2 biler :s pyha hvor det koster. Vi er blevet bedre til at købe brugt og så må man jo holde øje med tilbud og nedsættelser osv. Dyrt ja men alle pengene værd 😅

23-03-2018
Loliti
Loliti
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...