Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Kvalme ALTID

Hej til alle jeg er nu 8+3. Jeg tog en test da for ca. 10dage siden, da mine bryster var ekstrem ømme og jeg havde svært ved at spise. MEN efter jeg tog testen har jeg simplthen fået så meget kvalme både i dag timerne men også om natten. vågner ofte op flere gange om natten og Skal spise nogle mandler eller fuldkorns kiks og drikke vand, hvilket ender med et toiletbesøg et par timer senere også starter det hele forfra.... hvad spiser i inden i går i Seng så i slipper for at vågne op??? mvh en desperat gravid!

28-03-2018
Barn på 2 år og 3 måneder

2 stykker knækbrød inden sengetid har gjort, at jeg kunne holde en hel nat, uden at vågne og være sulten :-)

02-05-2018
ct123
ct123

Jeg er i uge 9 og synes denne uge har været svær, men jeg synes at en del af min kvalme hænger sammen med svimmelhed. Meget simpelt tager jeg et glas vand og presser frisk citron i og en knivspids salt, det virker inden for 15 min. Hver gang. Derudover spiser jeh ikke lyst brød, da jeg synes en forstoppelse kun gør min kvalme værre.

21-04-2018
Michelemor
Michelemor
Barn på 2 år og 3 måneder

Jeg havde kvalme stort set døgnet rundt de første 12 uger. Kan anbefale banan, mælk og kiks, det kunne lige tage toppen. Og her skulle jeg være obs på at undgå stærk og fed mad, det gjorde det bare værre. Det var heller ikke godt at spise for store måltider ad gangen, men små flere gange i løbet af dagen. Heldigvis går kvalmen for de flestes vedkommende over igen efter nogle uger :)

20-04-2018
irmol
irmol
Barn på 3 år og 1 måneder

Jeg havde samme problem i starten af min graviditet. Det hjalp mig at spise lidt banan om morgenen, og ellers hvis jeg vågnede om natten, så spiste jeg også lidt for at forhindre maven i at være helt tom. Faxe Kondo var overraskende nok også et rigtig godt kvalmemiddel.

01-04-2018
Jujul
Jujul
Barn på 2 år og 4 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...