Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Gode babybutikker med medlemsfordele?

Kære alle (kommende) forældre derude :-) Vi venter tvillinger til september, og vi vil naturligvis gerne kunne give vores guldklumper det bedste af det bedste. Vi går som udgangspunkt ikke op i at spinke og spare, men vi vil nu alligevel gerne bruge vores penge fornuftigt. Generelt har jeg indtrykket af, at flere og flere butikker har sådan nogle medlemsordninger, hvor man kan optjene point og få glæde af gode rabatter, særlige kundefordele eller lignende på lang sigt. Og for os har det en ret stor betydning, da der jo løbende skal købes nyt tøj og legetøj til de hurtigt voksende småfolk i de første år ;-) Vi har prøvet at spørge Google, da vi nok havde et lidt naivt håb om at kunne få et overblik over de forskellige baby-/børnebutikker, hvor man hurtigt kan se den enkelte butiks særlige fordele og læse om andres købsoplevelser, sådan à la det samme princip som på den her hjemmeside https://casinomatcher.dk/... desværre uden held. Så derfor vil vi høre jer her i forummet, om I eventuelt kan anbefale en god butik (det kan både være fysiske butikker og onlinebutikker), hvor det er muligt at købe hele ”babypakken”, altså både tøj, legetøj og babyudstyr etc., på lang sigt, og hvor man samtidig kan få gavn af kundefordele, rabatter etc.? På forhånd tak for jeres hjælp. De bedste hilsner Line

11-04-2018
linethomsen90
linethomsen90
Barn på 3 år og 11 måneder

Jeg har købt mange ting hos Jollyroom og er meget tilfreds. Alt kom til tiden og priserne var gode. Kan kun anbefale dem.

18-04-2018
Liva74
Liva74

Jeg har altså bestilt alt muligt fra jollyroom og de har altid været søde og jeg har fået mine ting til en fantastisk pris. Man kan altid være uheldig med et produkt :) hvis man er i tvivl så gør man sig selv den tjeneste at man tjekker trustpilot.dk for at se en sides anmeldelser inden man køber :)

15-04-2018

Jeg har også kun hørt dårligt om jellyroom. har dog hørt positivt om de "billige" sammenpak varer på coop.dk både med seng, dyner, madras, sele, barnevogn og meget mere til omkring 5000. (barnevognen mangler dog lidt støddæmper, så selvfølgelig ingen tvivl om at det ikk er en dyr Emma jungle til 10000)

15-04-2018
MillebilleXb
MillebilleXb

Hej ved godt det måske ik er dette råd i søger men hvad i end gør så hold jer fra jollyroom. Jeg søgte en særlig juniorseng til min søn og googlede den og den kom frem der og til en billig pris. Da jeg senere skulle vise det til min mand fandt jeg igen deres side frem men så snart man kom ind på siden var prisen pludselig en helt anden. Nå men vi valgte at kæbe sengen alligevel men vi det var in uden bøvl. Først ventede vi 4 uger på at sengen kom. Da den kom var den skramlet og der manglede ting i pakken. Og deres kundeservice eller mangel på samme var ik til at komme i kontakt med. Og vi måtte sende det hele tilbage. For derefter at sku bestille sengen på ny, de ombyttede ik bare. Det gjorde vi så. Men vi sku så have pengene retur for den første bestilling det ventede vi næsten 2 mdr på. Og hele forløbet blev bare værre og værre. Madrassen vi havde bestilt til sengen som de anbefalede passede ik der manglede 5 cm i længden så vi måtte samme procedure igennem med madrasen som vi var med selve sengen. Alt i alt var det bare noget rigtig møg og deres kundeservice folk er møg ubehøvlet altså når man endelig får dem i tale. Jeg fandt så ud af vi desværre ik er de eneste der oplever den slags fra dem. Når man googler vare tilbyder de en pris når man så vender tilbage til dets side er priserne nogle helt andre. De er totalt fuskede. Så selvom de lokker med gode priser så det ALDRIG de priser man får. Så hold jer endelig væk fra dem. Blot et godt råd herfra.

14-04-2018
nullehaj
nullehaj
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...