Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hej alle, hvad er jeres erfaring med pusleborde?

Hej allesammen, Jeg skal snart være far og jeg glæder mig bare helt vildt meget! Der og dog rigtig mange ting at være opmærksom på, når man som os, er førstegangsforældre. Det kan hurtigt virke som en uoverskuele opgave at få check på det hele før baby kommer ; ) Der er babytøj og og babyudstyr som vi skal have styr på. Min dejlige pige bad mig lede på nettet efter et godt puslebord, som nogle af dem der findes på http://puslebordguide.dk. Vi er dog meget i tvivl om, hvad vi skal vælge for der findes så mange produkter på markedet, og vi vil jo også gerne have det til en billig penge ; ) Hvad er jeres erfaringer med pulseborde? Hvad skal man kigge efter – både lillemor og jeg vil hellere høre det fra nogen, som allerede har erfaring med pusleborde end at læse os til det på nettet. Tak skal I have!

28-04-2018
Daddytobe
Daddytobe

Vi har købt et i Ikea. Da vi ikke har mulighed for at kunne pusle på badeværelset, er det bredt nok til, at der ved siden af puslepuden kan stå en skål med vand samt en lille kurv med bleer og skumklude. Nedenunder er der løse kurve til tøj, som vi let lige kan tage op. Til den anden side af puslepuden har vi en høj kommode, så han ikke kan trille af puslebordet, når han vender sig. Deri har vi stofbleer, som er lige i håndshøjde. Og så kan det anbefales at få fat i en vandfast puslepude, som bare lige kan tørres over, når der sker uheld.

05-05-2018
irmol
irmol
Barn på 2 år og 10 måneder

Hej. Vi ville egentlig ik have et puslebord for vi mente ik vi fik brug for det. Men i sidste sekund ombestemte jeg mig. Og vi købte i babysam et til 500kr. Det passede bare super godt til os. Der er to hylder under og har hjul på i den ene ende. Og det fylder minimalt men har samtidig den plads man behøver. Og bedst af det hele. Det var billigt. Jeg syns der er rigelig med udgifter når man skal have en lille. Så vi valgte det. Og vi super glade for det og det holder bare så kanon godt så vi skal bruge det igen (forhåbentlig snart). Som sagt syns jeg der er udgifter nok til en lille ny. Og hvis man ik går for meget op i at ting skal være de dyrer mærker så er det perfekt. I hvert fald et kig værd syns jeg v

01-05-2018
nullehaj
nullehaj

Hej... vi har og havde ikke til vores første barn et puslebord. Vi har valgt at have puslepuden ved håndvasken på gæstebadeværelset -dog pakket væk, når der engang imellem kommer gæster. Vi har valgt detm da det er dejlig tæt på vandhane og badekar. Vi bruger udelukkende vand og skumklude, når den lille skal vaskes ved bleskifte og, hvis uheldet er ude med afføring op af ryggen, så er badekaret dejlig tæt på. Samtidig er bodyer, bleer og natdragter i skuffen under bordet. Men det er jo altsammen en smagssag.
Held og lykke med finde den rette løsning.

30-04-2018
musse41
musse41

Vælg aldrig noget hvor der kun er plads til selve puslepuden. Når bette har skidt sig selv helt op i nakken er det bare guld værd at have plads til pose og vand lige ved siden af. Jeg har også nydt at der var plads til en kurv på puslebordet med lidt cremer og bleer i samt en tandbørste baby kunne lille med i hånden og gumle på. Om det er skuffer eller skabe tænker jeg er en smags sag bare selve pladen er stor 😀😀

30-04-2018
Loliti
Loliti

Hej BabyLanng, tak for dit forslag, det må jeg checke ud : )

29-04-2018
Daddytobe
Daddytobe

Vi har købt et stort et i baby Sam på tilbud og jeg er mega glad for at det har skuffer og er stort så vi kan have det hele.

28-04-2018
BabyLanng
BabyLanng
Barn på 3 år og 2 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...