Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Herpes genitalis

Lider af herpes genilatis og har haft 6 udbrud allerede. Er 5mdr henne og synes altså det er mange gange og rigtig frustrerende. Er så ked af det. Er der andre som lider så meget med det?

11-06-2018
JJ2903
JJ2903
nyfødt baby

Jeg har også sygdommen og fødte min søn naturligt, så der skulle ikke være noget problem. Da jeg nævnte det for jordemoder, spurgte hun også blot, om det var første udbrud, ellers var det ligegyldigt. Jeg har heldigvis ikke døjet med det under graviditeten, men fik det umiddelbart efter fødslen (formentlig pga. stress).

23-06-2018
Minimuha
Minimuha
Barn på 2 år og 2 måneder

Jeg har også sygdommen, men er sluppet helt for det under graviditeten. (30+0 i dag)
Så jeg kan ikke rigtig anbefale dig noget :/

I forhold til den anden kommentar, fik jeg af vide af min jordemoder for 2 uger siden - at hvis det ikke var det første udbrud, så måtte man gerne føde normalt, da baby har ens antistoffer. :)

20-06-2018
DianaS
DianaS

Hej JJ2903

Jeg lider heldigvis ikke af det. Men i mine yngre dage havde jeg det, endda så voldsomt at jeg blev indlagt og fik lagt kateter i fuld narkose, med indlæggelse i 9 dage.

Jeg fik dog afvide at jeg skulle nævne det for min jordmoder, da jeg dengang i 2007 fik afvide jeg ikke måtte føde, hvis jeg havde et aktivt udbrud da det ville smitte barnet.

Et råd jeg først fik bagefter var, at hvis jeg havde mulighed for og spule med den kolde bruser imens jeg tisser, så vil det lette en del. Hvilket det gør.

God bedring.

14-06-2018
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Barn på 1 år og 6 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...