Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Rejse

Jeg skal ud og rejse med min søn til september , der vil han være 4 mdr. Er der nogen der vil fortælle om hvordan jeres ferie har været med sådan en lille en, var det besværligt? Hvordan var flyveturen? Og måske nogen gode råd. På forhånd tak :)

12-07-2018
Sindymus
Sindymus
Baby på 7 måneder

Jeg rejser en del grundet arbejde, og havde så min første tur her for en månedstid siden, og havde heldigvis min mand med så vi var trods alt to til at klare det, men synes Toke (3 måneder den gang) klarede det super flot, og det var næsten som om han ikke opdagede at vi var ude og flyve :-)

Mvh

Mie Jensen
Konsulent hos https://ekonomi.dk/

22-08-2018
mnj1991
mnj1991
Baby på 7 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

22-08-2018
mnj1991
mnj1991
Baby på 7 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af moderatoren. Læs vores regler for brug af Liberos hjemmeside, herunder vores forums, hvis du vil vide mere.

04-08-2018
Sportsmand
Sportsmand

Vi har rejst med vores søn da han var 2 mdr. Han sov under hele flyveturen - det var mere besværligt inden og efter check ind da man ikke måtte have sin barnevogn/klapvogn med så man skulle lede efter en i lufthavnen (lidt besværligt da de ligger rundt omkring og ikke har en fast plads) og det samme i hjemmekomsten vi fik den først ved bagage udlevering lidt langt at gå med en lille en. Men ellers husk amme/flaske når man letter og lander det forhindre prop i ørerne :-)

31-07-2018
Esmu
Esmu
Baby på 5 måneder

Hej Sindymus, du kan måske finde nogle gode råd her: https://www.rejseforsikringsguiden.dk/gravid-det-skal-du-vide-om-din-rejseforsikring/

19-07-2018
bergamo
bergamo

Min datter var 6mdr første gang hun var ude og flyve og det gik over alle forventninger:) Det er vigtigt at have noget han kan drikke når I letter og lander så I undgår propper i ørerne. Det kan enten være du ammer ham eller har en flaske med:)

12-07-2018
Karinae
Karinae
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...