Rejse

Jeg skal ud og rejse med min søn til september , der vil han være 4 mdr. Er der nogen der vil fortælle om hvordan jeres ferie har været med sådan en lille en, var det besværligt? Hvordan var flyveturen? Og måske nogen gode råd. På forhånd tak :)

12-07-2018
Sindymus
Sindymus
Barn på 3 år og 7 måneder

Tag så lidt babyudstyr som muligt, og rejs ikke med en levetid forsyning med bleer. Og selvfølgelig lav en plan for dine udgifter. For jeg husker, når jeg planlægger at have ferie med min familie, før jeg altid kontrollerer, om jeg har penge nok, og hvis jeg er kort, tager jeg altid et lån fra https://123quicklaan.dk/. Andre tip er at leje en bil med bilsæde, når du kan. :)

01-06-2021
FrejaWenzell
FrejaWenzell

"Det er vigtigt at have noget han kan drikke når I letter og lander så I undgår propper i ørerne. Det kan enten være du ammer ham eller har en flaske med:)"

Tak for meget brugbart svar! Det virkede rigtig godt for os :)

/Casper
https://tipya.com

22-04-2020
CasperT
CasperT
Baby på 16 måneder

Jeg synes det er nogle gode pointer :) tak for det.

Ekspert hos/ https://bettingfamily.com/da

20-03-2019
Jossjoss
Jossjoss

Rigtig gode odds tips i kommer med :)

20-03-2019
Jossjoss
Jossjoss

Det er ikke noget, du skal være bekymret for. Bare sørg for, at du har en masse underholdning med til dit barn. Det gør det nemmere, hvis der er noget andet at fokusere på end selve flyveturen og den lange ventetid. Jeg har rejst med barn i den alder flere gange, og er derfor sikker på, at det ikke er noget problem - held og lykke med det! :-)

Med venlig hilsen,

Magnus
Skribent hos https://gaming-basen.dk/

13-01-2019
magnuskruse
magnuskruse
Barn på 3 år og 4 måneder

Vi er to voksne og 2 børn på 8 md. og 3 år, og vi var ude og rejse i sommers. Vi fandt en afbudsrejse på https://rejsedeals.nu/afbudsrejser/ hvor vi tog 1 uge til Grækenland. Vi sørgede for at den mindste sov, inden vi gik ombord. Hun vågnede først da vi ankom :)

07-12-2018
Lisbeth Andersen
Lisbeth Andersen

Det skal du slet ikke være bekymret for.. Jeg har selv prøvet at rejse med små børn, og det er altså ikke så slemt. Dog skal du forberede dig på flyforsinkelser. Husk at man også kan få erstatning på vegne af ens børn, hvis man bliver forsinket på rejsen. Det fremgår af følgende side: https://www.forsinkedefly.dk/

24-11-2018
Sportsmand
Sportsmand

Jeg rejser en del grundet arbejde, og havde så min første tur her for en månedstid siden, og havde heldigvis min mand med så vi var trods alt to til at klare det, men synes Toke (3 måneder den gang) klarede det super flot, og det var næsten som om han ikke opdagede at vi var ude og flyve :-)

Mvh

Mie Jensen
Konsulent hos https://ekonomi.dk/

22-08-2018
mnj1991
mnj1991
Barn på 3 år og 8 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

22-08-2018
mnj1991
mnj1991
Barn på 3 år og 8 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af moderatoren. Læs vores regler for brug af Liberos hjemmeside, herunder vores forums, hvis du vil vide mere.

04-08-2018
Sportsmand
Sportsmand

Vi har rejst med vores søn da han var 2 mdr. Han sov under hele flyveturen - det var mere besværligt inden og efter check ind da man ikke måtte have sin barnevogn/klapvogn med så man skulle lede efter en i lufthavnen (lidt besværligt da de ligger rundt omkring og ikke har en fast plads) og det samme i hjemmekomsten vi fik den først ved bagage udlevering lidt langt at gå med en lille en. Men ellers husk amme/flaske når man letter og lander det forhindre prop i ørerne :-)

31-07-2018
Esmu
Esmu
Barn på 3 år og 6 måneder

Hej Sindymus, du kan måske finde nogle gode råd her: https://www.rejseforsikringsguiden.dk/gravid-det-skal-du-vide-om-din-rejseforsikring/

19-07-2018
bergamo
bergamo

Min datter var 6mdr første gang hun var ude og flyve og det gik over alle forventninger:) Det er vigtigt at have noget han kan drikke når I letter og lander så I undgår propper i ørerne. Det kan enten være du ammer ham eller har en flaske med:)

12-07-2018
Karinae
Karinae
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...