Bil ferie med en dreng på 5 år

Har nogle prøvet det før? Vi skal 2000km afsted .. nogle råd ? Nogle tricks til at gøre en lang tur hyggelig ?

13-07-2018
Ramcan
Ramcan
Barn på 1 år og 11 måneder

Hej Ramcan!

Som der også er givet udtryk for flere gange, så er en iPad (eller en anden form for tablet-pc) en rigtig god løsning. Der findes mange spil, dine børn kan bruge til at fordrive tiden på en lang køretur, men den indeholder også meget andet underholdning såsom film, musik, lydbøger og meget andet. Bare sørg for, at du får lagt mest muligt ind på iPad'en, så det er tilgængeligt i offline tilstand.

Jeg har flere gange kørt langt med børn, og enten en tablet-pc eller en bærbar PC, der er fyldt til randen med enten film, tv-programmer eller tv-serier, som du ved, de elsker er et sikkert hit. Det er derfor også en god idé, at du lige tager børnene med på råd, når du skal vælge de forskellige film o.lign., der skal smides over på iPad, inden I begiver jer ud på den lange køretur til jeres endelige destination.

Ydermere, så vil jeg også anbefale, at I sørger for at holde en masse små pauser undervejes. Det gør altså turen meget nemmere, så I lige kan få lidt luft og tanke op på snacks og drikkevarer (og det må I endelig ikke løbe tør for!)

Med venlig hilsen,

Magnus
Skribent på https://bounivers.dk/

13-01-2019
magnuskruse
magnuskruse

Vi bruger ikke ipads og lignede ret meget, men på en lang køretur er det et kæmpe hit. Jeg tror det ør det endnu bedre, at det er noget ekstra specielt til når vi er ude at rejse. Det gælder både flyveture og lange køreture.

mvh
Pernille
https://xn--sms-ln-hurtigt-pib.dk/

19-09-2018
Pernillejh
Pernillejh

Vi kører rigtig langt - var har familie lidt over det hele, hvilket bliver til nogle længere ture i bilen.

De første ture syd på var lidt problematiske, især på vejen derned, men vi fandt også ud af hvor vigtigt det er at have en autostol, som børnene sidder virkelig godt i. Vi har haft mindre "brok" efter at vi har købt en bedre autostol, men det kan selvfølgelig også blot være et spørgsmål om at Noah er blevet bedre til at køre bil.. Men ellers er der de klassiske med lidt iPad, bøger, whatever vi nu kan finde på at underholde med på de lange ture.

ift. autostolene, så havde vi meget gavn af at læse noget som dette: https://bedste10.dk/autostol-test-2018/ - Der findes nemlig så mange autostole at det er helt uoverskueligt..

Men det er svært at gøre en tur på 2000 km hyggelig, selv for os voksne er det jo ikke altid det sjoveste.

Håber at turen var god/bliver god!

Dbh.

27-08-2018
Thomsen33
Thomsen33

Vi har generelt rigtig meget kørsel i forbindelse med vores jobs og ferie, og en af de ting vi synes fungere rigtig godt er lydbøger som så kører over bilens anlæg, så bliver det lidt en fælles oplevelse samtidig med at tiden flyver af sted! så det kan i hvert fald anbefales at teste af! :-)


Mvh

Pi Nohr
Konsulent hos https://xn--pengeln-jxa.nu/

23-08-2018
pnn1991
pnn1991

Vi har haft købt små overraskelser som kan gives når man kan mærke de keder sig - en bog, et lille stykke legetøj, lidt slik eller en kiks. Sørg i hvert fald for at have noget mad, snacks og drikkevarer i bilen.

07-08-2018
signe1704
signe1704

Tak for svar🙂

06-08-2018
Ramcan
Ramcan
Barn på 1 år og 11 måneder

Tja - jeg har jo lige været på biltur til Tyskland med min datter på snart 3 år...

Her er hvad jeg erfarede....

Turen derned var forfærdelig - Emilie var sur og ked af af det, det meste af tiden og fik ikke rigtig sovet. Så jeg skændes faktisk en hel del med hende.

Hvis I har en Ipad eller tablet - så tag den med og sørg for at have nogle film/tegnefilm evt. spil på den (Vi skal have købt en til vores datter).

Slik er god ting fandt jeg ud af på hjemvejen - for på køreturen hjem havde jeg ingen konflikter med hende.

Pauser, pauser, pauser - små indlagte pauser er alfa og omega... På turen derned havde vi i bund og grund ingen pauser - kun lige de 2 gange vi skulle have benzin på, fik vi en pause så vil kunne strække kroppen.

06-08-2018
Henr83
Henr83
Baby på 17 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...