Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Vuggestue indkøring

Hej alle. Min datter på 11 måneder er lige startet i vuggestue, og det trækker tænder ud. Stedet og pædagogerne er fantastiske, de er så søde ved min datter og vi har en smadder god dialog. Vi havde en god opstart, hvor vi bare besøgte vuggestuen, og jeg var med min datter der hele tiden. Hun smilede, legede og udforskede. Hun var også modig og kravlede væk fra mig osv. Men nu skal vi indkøre, og hun er bare ked af det.... æv! Jeg siger farvel og går, siger at jeg kommer igen og aflevere hende ved hendes pædagog. Hendes pædagog er hun blevet glad for! Men hun vil kun sidde på skødet af hende. Jeg har simpelthen så ondt i maven. Og jeg vil så gerne have at det skal lykkes. Jeg synes bare kun, at jeg høre positive historier, at folks børn aldrig græd ved indkøring osv. Jeg søger selvfølgelig gode råd, men også gerne folk der har oplevet det samme - for jeg føler mig så alene med mine følelser. Herhjemme er hun sig selv; glad og nysgerrig. Dog oplever vi i høj grad, at hun også bliver ked af det herhjemme, hvis mor eller far går. God dag!

09-08-2018
emmavr
emmavr
Baby på 11 måneder

En anden ting er, at det nogle gange går bedre, når far afleverer. Måske skal I prøve det. Det hjalp i hvert fald med min ældste søn. Jeg blev meget påvirket, når han græd, og han kunne nok mærke, at jeg var ked af det. Så begyndte min mand at aflevere ham, og han tog det ikke så tungt. Så holdt min søn faktisk op med at være ked af at blive afleveret. Så nu afleverer min mand altid ham. Ofte er der flere følelser involveret, når det er mor.

09-08-2018
Friis77
Friis77
Baby på 14 måneder

Jeg tror det er meget normalt det der. Min ældste søn har gået i dagpleje, vuggestue og nu børnehave. Og han har alle gange grædt i starten, når han blev afleveret. Og de første par uger i dagplejen hang han også meget på dagplejemoren og var ked af det. Men det gik over igen. Min yngste søn havde intet problem, da han startede i dagpleje, da han var 10,5 måneder. Men siden han var 13 måneder, har han faktisk grædt stort set hver dag, når jeg går fra ham. Men jeg får at vide, at han er god igen kort tid efter, at jeg er gået. Det skal man bare huske, at det ofte kun er lige i det øjeblik, hvor de opdager, at man forlader dem, at de bliver kede af det. For nogle børn tager det så lidt tid at vænne sig til den nye situation. Men jeg har aldrig hørt om nogen, som ikke vænnede sig til det. Så det skal nok gå, når hun lige har vænnet sig til det 😊

09-08-2018
Friis77
Friis77
Baby på 14 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...