Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Slem fødsel

Hej alle skønne mødre. Jeg fødte i fredags den skønneste pige men fødslen var hård og blev pludselig slem. Hun kunne ikke komme ned i bæknet så de tog hende med cup da hovedet var ude sad skuldrene fast. Som så resulterede i at de skulle hive meget hun ender så med at brække den ene over arm og får skadet nerver i den anden. Den er meget slap nu og hun kan ikke løfte den selv men er dog begyndt at lave små ryk og bevægelser. Nu er jeg jo så bare bekymret for om det vil give men om hun kommer til at kunne bruge den optimalt. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre fra nogle som kender til det evt har været igennem det samme. Jeg er så ked af det og kan ikke rigtig finde noget på nettet.

15-08-2018
vonfritz
vonfritz
Barn på 2 år og 1 måneder

Hejsa.
Tillykke med din lille pige.
Jeg vil bare fortælle dig, at jeg har oplevet stort det det samme med min førstefødte.
Han var heller ikke langt nok nede i bækkenet, så de satte en cup på, den sprang desværre af efter 3 ryk. Dog kom hans hovede uden yderligere problem, men hans højre skulder sad fast under mit skamben. Her måtte fødselslægen have armene ind og rotere ham, samtidig med at hun måtte brække hans højre overarm. Men sønnike på 4795 g , kom ud efter en del besvær. Han fik crepe bind på armen, og så skulle den være udstrakt under body. Heldigvis intet der var beskadiget, dog havde vi lidt problemer med at få ham til at bruge armen og hånden efter han var helet.
Så jeg tænker at det er godt at følge råd og vejledning fra relevant sundhedspersonale. og ellers så giv det lidt tid, og træn godt med hende😊😊 alt held og lykke. og tillykke igen, og du kan være stolt af dig selv , det er en hård omgang du har været igennem. ❤

19-09-2018
sandrakjer
sandrakjer
Barn på 1 år og 6 måneder

Vi skal gå til fys med hende. Så der er styr på det. Nu var det mere om der var nogle andre der havde stået i lign situation 😊

16-08-2018
vonfritz
vonfritz

Tillykke med din lille pige, men hold da op det lyder som en hård fødsel! Umiddelbart vil jeg ringe til fødestedet og bede om at blive henvist til børneambulatoriet for at få vurdering af nerveskaden. De må have journaliseret skaden både med den brækkede arm og nerveskaden. Ellers ring ned til din læge, hvis du er i tvivl om der allerede er sat henvisninger i gang uden du har fået noget at vide. Kan nerveskaden evt være en plexus brachialis parese?? Pas på med Google fordi den beskriver mest tilfælde hos voksne.. Håber alt det bedste, god bedring med hende!

16-08-2018
Imvesterager
Imvesterager
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...