kejsersnit

Jeg er gravid med mit 3. barn termin dec., har i forvejen Vega på 2 og Nova som vi mistede i graviditetsuge 23, efter begge fødsler har min moderkage sat fast og jeg har akut skulle have udskrab - begge gange meget dramatisk og mistede RIGTIG meget blod! Jeg vil derfor gerne have kejsersnit denne gang, men det er åbenbart ikke sådan lige at få. Vi har været til første samtale hos en fødselslæge og venter nu på indkaldelse til anden samtale med en flok speciallæger, som skal overbevise os om, at kejsersnit er en dum idé.. Er der nogen som har været igennem det samme og som fik/ikke fik lov til et kejsersnit??

29-08-2018
vegamor
vegamor
Barn på 3 år og 11 måneder

Jeg står selv midt i sådan en situation. Jeg har flere ting både medicinsk, bla stofskifte sygdom mv som gør jeg burde få kejsersnit automatisk siger fødselslægerne i det amb hvor jeg blir fulgt tæt. Men det er åbenbart en speciel jmd der Håndtere den slags og jeg er også sat i et skræmme forløb, fir som hun siger den special jmd så sker det jo ik noget ved at prøve. Man kan altid skride til ks hvis det løber af sporet. Men hos mig blir det pks for det siger lægerne i amb.

08-09-2018
nullehaj
nullehaj

Hold du bare fast i dit ønske, så skal det nok gå. Pøj pøj med det :)

30-08-2018
A Kristensen
A Kristensen

Ikke personligt, ikke endnu, men jeg forventer at det bliver svært for mig også, og jeg har hørt at det har været svært og er mislykkedes for andre. Men jeg går ind for kvinders ret til egen krop, fri prævention, fri abort og selvfølgelig også fri fødsel. Jeg læste lige de her artikler, måske de kan hjælpe dig. Held og lykke med det.

https://graviditet.dk/kejsersnit-efter-eget-oenske

https://www.alt.dk/boern/angst-foedslen-jeg-planlagde-tage-til-usa-og-betale-et-kejsersnit

30-08-2018
A Kristensen
A Kristensen

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

30-08-2018
A Kristensen
A Kristensen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...