Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Downs

Hej alle Som overskriften lyder, så har vi næsten lige fået af vide at vi venter en dreng med downs, jeg søger og høre fra nogen i samme situation, hvad valgte i og dem der har valgt til, hvad venter der en. Vi har i forvejen en datter på snart 5 år. Og hun autist, så vi er ik helt fremmede for en anden hverdag end andres, selvom de to ting overhovedet ik kan sammenligne, det er vi godt klar over.

13-09-2018
Heidibech1984
Heidibech1984
Graviditetsuge 24

Jeg har altid sagt, at jeg var for abort - bare ikke når det drejede sig om mig selv. Den holdning ændrede sig, da jeg ventede min datter - for jeg måtte erkende at psykisk kan jeg ikke klare et barn med så særlige behov. Derfor var scanningen knald eller fald - gudskelov skulle jeg ikke ud i at træffe den svære beslutning, for min datter var/er helt "normal" - men det har jeg jo så fundet ud af også kan være en udfordring :)

Jeg er fuld af respekt og beundring overfor de forældre der vælger at beholde et barn med Downs og vil blot ønske dig al mulig held og lykke. Uanset hvad du beslutter, har du min støtte og respekt.

13-09-2018
Henr83
Henr83
Barn på 3 år og 2 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...