Downs

Hej alle Som overskriften lyder, så har vi næsten lige fået af vide at vi venter en dreng med downs, jeg søger og høre fra nogen i samme situation, hvad valgte i og dem der har valgt til, hvad venter der en. Vi har i forvejen en datter på snart 5 år. Og hun autist, så vi er ik helt fremmede for en anden hverdag end andres, selvom de to ting overhovedet ik kan sammenligne, det er vi godt klar over.

13-09-2018
Heidibech1984
Heidibech1984
Barn på 2 år og 1 måneder

❤️❤️❤️

03-01-2019
Barn på 2 år

Hej alle, ja det er længe siden jeg har været herinde, nu tror jeg at jeg klar til at fortælle hvad der er sket siden sidst. Han valgte selv livet fra, han blev 16 uger gammel og det har været noget af det mest forfærdelige vi nogen sinde har gået igennem. Han kom herfra med al ære og respekt, så han, hvis navn er Nikolaj har fået det mest fantastiske lille gravsted med en fin sten på. Og den beslutning er jeg glad for vi valgte så vi har et sted at gå hen og besøge ham og kan snakke med ham. Han var desuden så syg fik vi af vide, at vi aldrig ville kunne gå terminen ud, vi ville ikke få et levende barn med hjem. Min verden er gået i stå, og savnet er enormt, jeg ønsker ikke for nogen at de skal gå igennem det vi lige har gjort.

03-01-2019
Heidibech1984
Heidibech1984
Barn på 2 år og 1 måneder

Og ja, kan se på datoen på dit opslag at I jo nok har taget en beslutning.

18-11-2018
Netsen
Netsen

Har I besluttet jer? Nu har jeg selv en søster med downs og hvis jeg i morgen til nakkefoldsskanningen skulle få at vide at jeg venter en med downs, så tror jeg simpelthen ikke at jeg ville kunne vælge barnet fra. Min søster har det bedste liv man kan forestille sig. Hun har ikke været til mere besvær eller været en større udfordring end som så mange “normale” mennesker. Selvfølgelig koster hun samfundet penge idet at hun er ikke kan yde noget til samfundet.

18-11-2018
Netsen
Netsen

Jeg har altid sagt, at jeg var for abort - bare ikke når det drejede sig om mig selv. Den holdning ændrede sig, da jeg ventede min datter - for jeg måtte erkende at psykisk kan jeg ikke klare et barn med så særlige behov. Derfor var scanningen knald eller fald - gudskelov skulle jeg ikke ud i at træffe den svære beslutning, for min datter var/er helt "normal" - men det har jeg jo så fundet ud af også kan være en udfordring :)

Jeg er fuld af respekt og beundring overfor de forældre der vælger at beholde et barn med Downs og vil blot ønske dig al mulig held og lykke. Uanset hvad du beslutter, har du min støtte og respekt.

13-09-2018
Henr83
Henr83
Graviditetsuge 34
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...