Give plads til far😰

Hej med jer, skønne Kommende) forældre :) Jeg har fra et tidligere forhold, en dreng på 5 år, om jeg ALTID har været alene om, ‘faderen’ og jeg gik fra hinanden, inden jeg vidste at jeg var gravid, og han har ikke haft nogen interesse for sit barn, så det har bare været os to, indtil for to år siden . Der mødte jeg min nuværende mand, vi er gift, og venter os en lille pige. Men jeg er simpelthen så bange for, om jeg “glemmer” far i det her,, hvad hvis jeg nu er blevet for vandt til at have børn alene, at jeg ikke lader Far komme til sin datter?! Jeg tuder bare ved at tænke på det ... Andre med samme tanker eller erfaringer med det, at være alene med 1. Baby, og så få en baby med drømmefyren og alt det der rumstere i hovedet på mig ?? 😱😰🎀❤️

23-09-2018
Barn på 3 år og 10 måneder

Jeg har prøvet en lignende situation. Var alene med den store som dog har lidt kontakt med sin far. Mødte min mand da min store søn var 7 år og fik 2 år efter en datter. Jeg var meget opmærksom på ikke at fortælle min mand hvad han skulle gøre men lade ham selv finde sin måde. Det tror jeg er vigtigt.

05-10-2018
signe1704
signe1704

Det at du er bekymret for det allerede nu, siger mig at det ikke bliver et issue - i og med at du har fokus på det nu, så tror jeg ikke det bliver et problem.

Men snak med din mand om det og fortæl ham dine bekymringer.

Lav en slags dagbog til dig selv, hvor du bl.a. skriver en huskeliste til dig selv - som du kan kigge på når baby er født. En af tingene på listen kunne være "Husk far må også gerne trøste", "Far må også gerne skifte ble" "Far må også gerne made baby"

Og så husk lige at I dag, så har Far også ret til barsel og ikke kun de obligatoriske 14 dage som mænd får når fødslen er overstået.

24-09-2018
Henr83
Henr83
Baby på 17 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...