Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

ikke meget kærlighed tilbage ( sex)

Jeg er gravid i 17 +2 kæresten og jeg har næsten ingen sex mere. eller kys og kram er os en sjældenhed. Prøver og prøver og giver ham kram og kærtegn og kys og siger at jeg føler at jeg får det dårligt med mig selv fordi han ikke rigtig viser lysten til mig.... er os bare træt af og give og give og ikke rigtig få noget tilbage.... hvordan er jeres mand i graviditeten??? han siger han føler det er under ligt og ikke har det så godt med at have sex med mig når jeg har vores barn inde i maven.. selv og har prøvet at forklarer ham at det ikke tager skade... føler lidt det er en undskyldning for at at han ikke tænder på mig os også får jeg det mega dårligt med mig selv ..har jeg os prøvet at forklare ham... men han virker lidt lige glad :( :(

25-09-2018
sommerfugl27
sommerfugl27
Baby på 5 måneder

Vi vil begge rigtig gerne have sex, jeg får en masse kærlighed fra min mand, Han aer mig, nusser mig og er rigtig dejlig på alle tænkelige måder. Men hver gang vi prøver, får jeg så ondt i maven, at jeg ikke kan være nogen steder :( Men lysten er der, fra begge sider 😳

24-10-2018
Baby på 6 måneder

Gid vi kunne bytte plads! Hos os er det anderledes, jeg har 0 lyst til sex, mens kæresten har lyst hele tiden.
Jeg kan nemlig heller ikke rigtig når jeg ved at der er en baby imellem os.... det er bare så mærkeligt synes jeg, at skulle være "3" i samlejen ….
Jeg synes bare at I "andre" burde være glade at jeres mænd/kærester tænker først og fremmest på babyen og skåner jeres mave for stress (ja når du kommer giver det stress til livmoderen og babyen, da livmoderen laver sammentrækninger). Heldige jer, siger jeg bare!

13-10-2018
levende_ild
levende_ild
Baby på 8 måneder

Jeg oplever det samme. Det gør virkelig også mig trist og frygter, det fortsætter efter barnets ankomst. Men forhåbentligt tænker vi ikke over det til den tid, da barnet har brug for vores kærlighed.

03-10-2018
Tjiktjuk
Tjiktjuk

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

26-09-2018
sommerfugl27
sommerfugl27
Baby på 5 måneder

Jeg kan godt forstå dig - men der er altså ikke noget unormalt i at mænd mister lysten når konen/kæresten er gravid.

Glem alt om sex med din kæreste, pres ham ikke - accepter at lige nu står den ikke på sex.

Men kærlighed - det må du ikke mangle, snak med ham om at I ikke behøver at have sex - men at du gerne vil have ømhed, kys, kærtegn og kram. Den slags er vigtigt, for et parforhold.

Det kan være noget så enkelt som at han nusser dit hår eller aer dig på kinden.

26-09-2018
Henr83
Henr83
Barn på 3 år og 10 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...