Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

ikke meget kærlighed tilbage ( sex)

Jeg er gravid i 17 +2 kæresten og jeg har næsten ingen sex mere. eller kys og kram er os en sjældenhed. Prøver og prøver og giver ham kram og kærtegn og kys og siger at jeg føler at jeg får det dårligt med mig selv fordi han ikke rigtig viser lysten til mig.... er os bare træt af og give og give og ikke rigtig få noget tilbage.... hvordan er jeres mand i graviditeten??? han siger han føler det er under ligt og ikke har det så godt med at have sex med mig når jeg har vores barn inde i maven.. selv og har prøvet at forklarer ham at det ikke tager skade... føler lidt det er en undskyldning for at at han ikke tænder på mig os også får jeg det mega dårligt med mig selv ..har jeg os prøvet at forklare ham... men han virker lidt lige glad :( :(

25-09-2018
sommerfugl27
sommerfugl27
Baby på 16 måneder

Jeg må tilslutte mig Henr83 kommunikation er altafgørende i den slags situationer. Der kan være mange årsager til at i begge agerer på en bestemt måde pt og så meget desto mere grund til at i skal kommunikere når det hele ikke liiiiige spiller.
Min partner og jeg har haft stor glæde af https://daisylovendahl.dk/ i perioder hvor vi havde det svært.
Især hendes webkurser var vi glade for (Jeg var måske lidt svær at få ud af busken)

Jeg håber i kommer igennem det.

25-02-2020
Gberg
Gberg
Planlægger

Ja, jeg har været igennem den samme ting, jeg var virkelig hjertebrodd, da min mand ikke ville have sex med mig, så syg giver dig dette råd bare vent, at han kommer rundt, og btw anvendte jeg bitcoin på denne hjemmeside og nu Når du tjener penge ved hjælp af bitcoin, skal du tjekke dette websted ud, hvis du vil have langsomme, men gode penge https://coinbox.dk/

04-01-2020
SofiaHansencore
SofiaHansencore

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

04-01-2020
SofiaHansencore
SofiaHansencore

Min mand har heller ikke lyst til sex. Jeg er 35 uger henne og der var meget få gange vi havde samleje under graviditeten. I starten var jeg meget ked af det, især fordi mit selvværd er lidt lav i forvejen. Jeg har prøvet og prøvet at få ham til det, men det er altså ikke så sjovt når man kan mærke, at ens partner ikke længere tænder på en. Det er hårdt ikke kun på den følelsesmæssige plan, men også fordi jeg har fået mega meget lyst under graviditeten, tror pga. hormoner.
Jeg har læst lidt her og der, snakket med jordemoderen, venner og bekendte og fandt ud af flere ting, der kunne også hjælpe dig.
Faktum er, at mange mænd mister lysten mens deres partner er gravid. Andre mænd får mere lyst og tænder mere på den gravide krop. Begge dele kan være normalt. Vigtigst er, at man taler med hinanden og giver hinanden forståelse og plads. Mænd kan også have det svært under partnerens graviditet, det er lige så stor en omvæltning for dem som for os kvinder. De får lige så mange mærkelige tanker, de kan også blive angst at skade barnet og de kan have lige så mange bekymringer som os kvinder. Der foregår en hel masse i tankerne og følelserne og nogle gange blokerer disse for sexlysten. Det er dog altid vigtigt at vise sin kærlighed overfor hinanden. Der er masser af andre måder at være intime på end selve akten. Det har givet mig trøst at jeg kunne tale om det med manden og han gør sit bedste at vise sin kærlighed på andre måder.
En anden ting er at det er heller ikke forkert at tilfredsstille sig, når man har lyst og partneren ikke har. Kroppen har brug for oxytocin.
Der var nogen, der skrev at det stresser kroppen at komme. Vi er forskellige, men for det meste orgasme gavner den gravide kvindekrop, fordi der frigøres masser af oxytocin og der dannes ligeledes flere oxytocin receptorer i livmoderen, som bliver en fordel når man kommer så langt at man skal føde. Har man en normal graviditet og er man rask kan orgasme ikke skade, tværtimod.
Jeg gør i hvert fald alt, der føles godt. Man skal bare lytte til kroppen. Manden kan være med, når han er klar, han skal ikke presses. Gensidig respekt er vigtig.
Håber, at vores sexliv vender tilbage på et tidspunkt, når vi begge føler os klar.

25-09-2019
mvikka
mvikka

Vi vil begge rigtig gerne have sex, jeg får en masse kærlighed fra min mand, Han aer mig, nusser mig og er rigtig dejlig på alle tænkelige måder. Men hver gang vi prøver, får jeg så ondt i maven, at jeg ikke kan være nogen steder :( Men lysten er der, fra begge sider 😳

24-10-2018
Baby på 17 måneder

Gid vi kunne bytte plads! Hos os er det anderledes, jeg har 0 lyst til sex, mens kæresten har lyst hele tiden.
Jeg kan nemlig heller ikke rigtig når jeg ved at der er en baby imellem os.... det er bare så mærkeligt synes jeg, at skulle være "3" i samlejen ….
Jeg synes bare at I "andre" burde være glade at jeres mænd/kærester tænker først og fremmest på babyen og skåner jeres mave for stress (ja når du kommer giver det stress til livmoderen og babyen, da livmoderen laver sammentrækninger). Heldige jer, siger jeg bare!

13-10-2018
levende_ild
levende_ild
Barn på 1 år og 7 måneder

Jeg oplever det samme. Det gør virkelig også mig trist og frygter, det fortsætter efter barnets ankomst. Men forhåbentligt tænker vi ikke over det til den tid, da barnet har brug for vores kærlighed.

03-10-2018
Tjiktjuk
Tjiktjuk

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

26-09-2018
sommerfugl27
sommerfugl27
Baby på 16 måneder

Jeg kan godt forstå dig - men der er altså ikke noget unormalt i at mænd mister lysten når konen/kæresten er gravid.

Glem alt om sex med din kæreste, pres ham ikke - accepter at lige nu står den ikke på sex.

Men kærlighed - det må du ikke mangle, snak med ham om at I ikke behøver at have sex - men at du gerne vil have ømhed, kys, kærtegn og kram. Den slags er vigtigt, for et parforhold.

Det kan være noget så enkelt som at han nusser dit hår eller aer dig på kinden.

26-09-2018
Henr83
Henr83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...