Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad pakker I til rejsen?

Hej! Jeg er ved at skrive en artikel omkring børn og pakning til rejsen. Jeg kunne rigtig godt bruge lidt input og ideer til hvad I pakker. Jeg har selv to på snart 4 og 7 år. Så vi har egne erfaringer, men jeg vil rigtig gerne høre jeres. En af de ting vi altid pakker uanset rejselængde er vådservietter og håndsprit. Uanset alder så er det bare et must. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få lidt input til hvilke tips I har til pakningen?Specielt hvis I pakker til blebørn. Artiklen tager afsæt i denne pakkeliste: https://www.friluftsland.dk/blog/pa​kkeliste-vandring-med-telt/ men der er ikke børnegrej i listen her, så jeg vil målrette min til forældre. :-)

03-10-2018
delfs
delfs

Replies to this discussion

Sorter efter nyeste først

Jeg har selv et blebarn, og jeg sørger altid for at have underlag med til at skifte bleer, bleer, skumvaskeklude og lidt underholdning såsom nyt legetøj til turen.

Sidst, vi var på vandretur, var vi en hytte. For at gøre det så nemt for os som muligt havde vi bestilt en måltidskasse til turen, så vi havde mad til alle dagene. Vi fandt en fin måltidskasse til prisen hos http://maaltidskasser-online.dk/

Jeg har lige læst din artikel, og den er virkelig blevet god. Men ja, du mangler lidt til små børn :-)

24-05-2019
nanna_flyvholm
nanna_flyvholm
Barn på 3 år og 11 måneder

Fed pakkeliste - den kunne jeg godt have brugt på vores seneste tur :-)

Vi synes altid, at det er rart at medbringe egne bleer og vådservietter. Man ved bare, at det er uden parfume, og det er bare rarest. Det kommer naturligvis an på destination, vejr og årstid, men tøj, sko, solcreme, solbriller, evt. bæresele til de små, masser af snacks til bil/tog/flyveturen osv. :-) Vi medbringer altid lidt nyt legetøj, så børnene har noget spændende at lege med. Sidst havde vi købt lidt forskelligt legemad herfra https://www.barnetsverden.dk/collections/legemad-i-trae, men det er altid lidt forskelligt.

05-10-2018
lotte_vandmand
lotte_vandmand

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

05-10-2018
lotte_vandmand
lotte_vandmand
An error occured, please try again later.
Loading...