Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Erfaringer med måltidskasser?

Vi har Max på to, og har afprøvet et par forskellige måltidskasser inden vi fik ham. Der var fokus kun på at det skulle være hurtigt og sundt. Vi er ved at samle nogle erfaringer på hjemmesiden https://måltidskasseguiden.dk, og hører gerne fra jer, hvis der er nogen af jer der har erfaringer med måltidskasser til børnefamilier. Vi har tænkt os at afprøve dem alle fra en ende af, men hører gerne om der er nogen af jer der har erfaringer gennem længere tid: 1) Er der variation nok i maden måned efter måned? 2) Har I regnet med på hvor meget ekstra det koster ift. at købe/lave selv? Håber at høre fra et par stykker :) god efterårsferie til alle :)

16-10-2018
mortenstorgaard
mortenstorgaard
Barn på 2 år og 8 måneder

Vores familie på 4 har benyttet måltidskasser i et par år. Vi har prøvet nogle forskellige, men valget er faldet på årstidernes, da den er økologisk :) Vi fandt den på hjemmesiden https://vielskermad.dk/maaltidskasser/

07-12-2018
Lisbeth Andersen
Lisbeth Andersen

Måltidskasser er helt sikkert en god ide, specielt fordi man som forældre skal kæmpe med så meget, derfor er det bare rart at man ikke også skal tænke over maden, og der findes et hav af forskellige muligheder. Den lille skal selvfølgelig følge sin kostplan, men som nybagt mor kan det også være man gerne vil af med nogen kg, og så kunne de her jo være en mulighed: https://maaltidikasser.dk/maaltidskasser/slanke-maaltidskasser/

13-11-2018
KarenWollf
KarenWollf
Barn på 1 år og 9 måneder

Vi har prøvet lidt forskelligt.
Vi har prøvet sundtakeaway, retnemt, coopmåltidskasser og nemligmåltidskasser.
Sundtakeaway: der skal man bare varme made, og den kommer i bakker fordelt, god kvalitet og god smag, men det er dyrt og man bliver hurtig træt af det. Da det bare er færdigretter der skal varmes.
Retnemt: det var okay i starten men så synes vi at kvalitet på varerne faldt også gad vi ikke det mere.
Coop: det var godt, og en god pris.
Nemlig: det kan jeg godt lig at man selv kan blande i mellem i forskellige måltidskasser, god kvalitet og man kan altid finde noget som hele familie. Kan spise.

09-11-2018
Kir87
Kir87

Vi har brugt årstiderne - i de perioder hvor vi har haft travlt, så har vi taget en enkelt uge med en kasse, og så vi har aldrig brugt det fast med kun en uge af gangen - både for at få noget inspiration , afveksling og så som sagt for at vinde lidt ekstra tid :-)

Frederikke
konsulent hos https://www.dff-s.dk/

23-10-2018
fdahl1992
fdahl1992
nyfødt baby
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...