Erfaringer med måltidskasser?

Vi har Max på to, og har afprøvet et par forskellige måltidskasser inden vi fik ham. Der var fokus kun på at det skulle være hurtigt og sundt. Vi er ved at samle nogle erfaringer på hjemmesiden https://måltidskasseguiden.dk, og hører gerne fra jer, hvis der er nogen af jer der har erfaringer med måltidskasser til børnefamilier. Vi har tænkt os at afprøve dem alle fra en ende af, men hører gerne om der er nogen af jer der har erfaringer gennem længere tid: 1) Er der variation nok i maden måned efter måned? 2) Har I regnet med på hvor meget ekstra det koster ift. at købe/lave selv? Håber at høre fra et par stykker :) god efterårsferie til alle :)

16-10-2018
mortenstorgaard
mortenstorgaard

Via https://godappetit.dk/ fandt vi Aarstidernes måltidskasser, og dem har vi været yderst tilfredse med. Vi er en familie på 4, og vi får leveret til 4 x gange aftensmad hver uge. Retterne er som regel børnevenlige, og vi kan nemt blive mæt.

Variationen er god, og vi kommer til at lave og smage retter, vi aldrig havde lavet eller smagt, hvis ikke det blev dikteret.

23-07-2021
MarkusMadsen
MarkusMadsen
Barn på 3 år og 10 måneder

Jeg foretrækker Skagenfood & Coop som vi skifter lidt imellem herhjemme.

Kærlig hilsen
Karen - https://www.vibla.dk/

26-04-2019
karen9090
karen9090
Barn på 3 år og 3 måneder

Jeg har gode erfaringer med Simple Feast - det er super sundt og så kan du selv vælge om det skal være vegetarisk/vegansk.

Med venlig hilsen
Tobias - https://tobiashyldeborg.com

25-04-2019
TobiasHyldeborg
TobiasHyldeborg

Jeg kan godt forstå man kan føle hverdagen er lidt presset og det ville være let med måltidskasser har også selv benyttet dem i en presset periode, men jeg fortrækker virkelig bare at lave maden selv fra bunden. Dem jeg har kigget på og brugt er meget dyre i forhold til at lave maden selv for os er 15-20% mere at købe dem ifht. at lave dem selv fra bunden. Derfor fortrækker vi at food-preppe og lave store portioner til dagen efter :-)

04-04-2019
MariaMikkelsen
MariaMikkelsen
Barn på 2 år og 1 måneder

Nu er dit opslag lidt gammelt. Men vi brugte årstidernes børnefamilie kasse. Det gjorde vi primært fordi min mand sejlede og var væk meget så for at spare på tiden med fuldtid arbejde på 1 barn. (Nu 2)
Vi og særligt min småt spisende datter på 4 år var rigtig glad for det. Det var nemt og mad i børnehøjde. Ikke alt muligt hun ikke kunne forholde sig til. Det kostede ca 500kr for 4 dage. Jeg syntes det var lidt dyrt men taget i betragtning hvad jeg sparede af tid på at handle og lave madplan syntes jeg det var det værd! Idag kører vi efter en madplan fra madforfattigrøve fordi min mand er begyndt at studere og jeg er på barsel. Det er så nemt for hun laver både madplan og indkøbsliste.
Mor til 2. 4 år og 7 måneder

28-03-2019
Michellemøller
Michellemøller
Barn på 3 år og 1 måneder

Vores familie på 4 har benyttet måltidskasser i et par år. Vi har prøvet nogle forskellige, men valget er faldet på årstidernes, da den er økologisk :) Vi fandt den på hjemmesiden https://vielskermad.dk/maaltidskasser/

07-12-2018
Lisbeth Andersen
Lisbeth Andersen

Måltidskasser er helt sikkert en god ide, specielt fordi man som forældre skal kæmpe med så meget, derfor er det bare rart at man ikke også skal tænke over maden, og der findes et hav af forskellige muligheder. Den lille skal selvfølgelig følge sin kostplan, men som nybagt mor kan det også være man gerne vil af med nogen kg, og så kunne de her jo være en mulighed: https://maaltidikasser.dk/maaltidskasser/slanke-maaltidskasser/

13-11-2018
KarenWollf
KarenWollf

Vi har prøvet lidt forskelligt.
Vi har prøvet sundtakeaway, retnemt, coopmåltidskasser og nemligmåltidskasser.
Sundtakeaway: der skal man bare varme made, og den kommer i bakker fordelt, god kvalitet og god smag, men det er dyrt og man bliver hurtig træt af det. Da det bare er færdigretter der skal varmes.
Retnemt: det var okay i starten men så synes vi at kvalitet på varerne faldt også gad vi ikke det mere.
Coop: det var godt, og en god pris.
Nemlig: det kan jeg godt lig at man selv kan blande i mellem i forskellige måltidskasser, god kvalitet og man kan altid finde noget som hele familie. Kan spise.

09-11-2018
Kir87
Kir87

This reply has been deleted by a moderator.

23-10-2018
fdahl1992
fdahl1992
Barn på 2 år og 6 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...