Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvor stor bamse sætter i ved jeres barn?

Vi har for nyligt købt Gurli Gris bamser med størrelserne 30 cm fra denne hjemmeside https://merchshark.dk/bamser/gurli-​gris-bamser/ - Vi ved ikke om vores 2 årig barn kan finde på at lave noget forkert med bamsen når hun sover? Bekymre vi os for meget eller? Hvor store bamser har andre brugt med deres børn`?

28-10-2018
kimsen9744
kimsen9744
Planlægger

Tænker ikke at du skal være bekymret for noget

18-01-2019
Nicona
Nicona

Min søn på 2 år sover med en kæmpe bamse der er større end ham selv. Det går altså fint. Han skubber den bare væk, hvis den er i vejen om natten.

17-01-2019
Mehro
Mehro

Ja jeg ved heller ikke helt, hvad der skulle være at være bange for? Hvis dit barn er helt lille vil det sandsynligvis ikke kunne finde ud af at hive fat i en bamse i søvne, og hvis dit barn er gammelt nok, vil det sagtens kunne finde ud af at fjerne bamsen, hvis den er generenende.

Jeg lærte selv at strikke og hækle mine egne bamser (og babytøj) på https://weteach.dk/, så måske du kunne gøre det samme, hvis du gerne selv vil lave "sikre" bamser, som du ved passer til dit barn.

14-12-2018
JacobMedBettemand
JacobMedBettemand
Barn på 2 år og 3 måneder

Seriøst??? Hvad for noget forkert tænker du? Min datter sover med mange forskellige bamser og de har forskellige størrelser - også en Gurli Gris i den størrelse du beskriver.

Min datter kaster sig rundt i søvne, så bamsen ender tit på gulvet eller i fodenden. Det har aldrig været et problem. Vurder dit barns sovemønster - hvis du er så meget i tvivl.

01-11-2018
Henr83
Henr83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...