Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Smertestillende og gravid.. Tager i smertestillende?

Hej jeg er gravid i uge 22 og har fået en del plukveer og ondt i rygge og bækken. Overvejer at tage lidt smertestillende for har så ondt nogen gange. Tager i ander nogen slags smertestillende og hvad er jeres mener om det??

28-10-2018
sommerfugl27
sommerfugl27
Barn på 1 år og 10 måneder

Det aktive smertelindre stof Paracetamol (handelsnavn: Pinex, Pamol, Panodil m.fl. ) er af danske forskere sat i forbindelse med tidlig tidligere pubertet hos vores børn. Så gør alt muligt andet (ikke medicinsk) for at lindre smerterne. I mange år har medicinen været anset som uden nævneværdige bivirkninger - dette er ikke tilfældet mere. Lad tvivlen om medicinen komme børnene til gode ved IKKE at tage medicinen med mindre den er lægeordineret, og styret af lægen. Smerter er en subjektiv ting som lindres meget forskelligt alt efter hvem man er. Men bl.a. bevægelse er bevisligt smertelindrende, eller musik, mindfulness, sex, massage og jeg kunne fortsætte... God lindring :-)

02-11-2018
Folke2016
Folke2016

Først vil jeg sige at ADHD ikke er sat i forbindelse med Panodil/Pinex/Treo i forbindelse med graviditet - man har haft mistanke om det, MEN intet er bevist. Desuden er der så mange med ADHD, hvor mødrene ikke har taget smertestillende.

For det andet, så jo du kan godt tage smertestillende ved behov. Jeg tog personligt kun smertestillende ved hovedpine/migræne og benyttede mit massageapparat til at massere maven. De fleste bruger den som sexlegetøj - jeg bruger den som smertebehandler også mod mine migræner.

01-11-2018
Henr83
Henr83
Graviditetsuge 22

Vil lige tilføje at Panodil Pinex og treo er sat o forbindelse med at give ADHD hos børn hvor moren har taget det under graviditet. Alt er selvfølgelig relativt men jeg har intet taget nu her under min graviditet. Jeg tager i stedet varme bade oh i svømmehallen med varmtvandsbassin det hjælper virkelig.

01-11-2018
nullehaj
nullehaj

En enkel Panodil i ny og næ er helt ok. Ellers så prøv at massere noget voltaren på lænden - det hjalp her :)

28-10-2018
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...