Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvilken babyalarm kan i anbefale?

Hej Libero folk :) Jeg er for lidt tid siden blevet mor til en lille guldklump og tiden bliver nydt til fulde, det er så skønt. Nu er tiden efterhånden kommet til at jeg skal have mig en babyalarm og i den forbindelse har jeg selvfølgelig forhørt mig hos mine veninder, men de nævnte mange forskellige ting, og flere af dem købte også deres babyalarm for et par år siden. Jeg har søgt lidt rundt på nettet og kan se at flere anbefaler den model fra Philips som hedder Avent: https://pricesurf.dk/babyalarm/ - både når prisen og funktionerne tages i mente. Jeg ville sætte pris på hvis nogen kender den eller kan anbefale en anden driftssikker babyalarm, jeg vil jo gerne være sikker på at jeg køber den bedste, så jeg kan holde ordentlig øje med den lille ;) Tak på forhånd Vh Lisa

12-11-2018
LisaVal
LisaVal
Planlægger

Hej Lisa, vi har sådan en lille pavel babyalarm, som funger super godt med en iPhone. Vi har haft vores snart et års tid, og den har vi været meget glade for. Den fylder absolut ingenting, og faktisk skal du ikke tænke på at oplade den. Det eneste minus som jeg lige kan komme på er, at den hurtigt kan blive væk - Fordi den er så lille :)
En af mine kollegaer anbefaler den også, og den koster under 800 kroner. Jeg kan se babyalarmen bliver omtalt her: https://www.vildmedboern.dk/babyalarm-test-her-de-7-bedste-babyalarmer-i-2019-testvinder-guide-med-kilder/


Jeg håber du finder en god babyalarm :)

04-12-2018
Sandralille
Sandralille

Og i Philips alarmen er kun den ene enhed genopladelig hvilket kan blive ret dyrt i batterier.

18-11-2018
signe1704
signe1704
Barn på 1 år og 8 måneder

Vi har haft den Philips du nævner. Den gik i stykker efter et år. Der var fin forbindelse og fin lyd i den. Desværre er den ret stor og klodset og vi manglede at den lyste eller noget ved aktivering de gange vi har siddet i et larmende selskab. Vi fik dog pengene tilbage og købte i stedet en neonate 5700 - den er vi virkelig glade for. Der er et fint display som lyser når alarmen aktiveres, den er lille og handy, holder længe på en opladning og så viser den temperatur hos barnet. Det synes jeg er super fedt.

18-11-2018
signe1704
signe1704
Barn på 1 år og 8 måneder

Du skal helt sikkert tag den Neonate de anbefaler her: https://www.babyalarm-test.dk/ det er den vi har! Topklasse, og ingen problemer overhovedet.

13-11-2018
KarenWollf
KarenWollf
Barn på 1 år og 6 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...