Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Gravid efter spiral

Hej Jeg har i dag fået taget min hormon spiral ud, og nu venter jeg spændt på hvor langt tid det kommer til at tage for mig at blive gravid ( må nok heller lige skrive at min mens begyndte igår med 5 dages forsinkelse, hvis det har nogen betydning) Min første graviditet tog det “kun” 2 mdr så var jeg gravid Min anden graviditet tog også “kun” 2 mdr. Begge gange har jeg ikke været på nået beskyttelse Jeg tror selv jeg ville blive “skuffet” hvis jeg ikke er gravid inden for de 2 mdr Så er nød til at høre hvor langt tid tog det for jer og blive gravide efter i har fået fjernet jeres hormon spiral ???

16-11-2018
stephaniebirch
stephaniebirch
Graviditetsuge 17

Øv! Det er aldrig sjovt at stå i sådan en situation. Har prøvet det et par gange i fortiden.

Håber du kommer ovenpå igen. Og finder en der er værd at samle på 😊

13-03-2019
Hopefully
Hopefully
Baby på 8 måneder

Jeg fik fjernet min I starten af december.. Og er nu i slutningen af 6 uge. Så det tog også Ca. To må eder for mig.

Tror det svinger meget. En veninde af min blev gravid efter en uge.

11-03-2019
Hopefully
Hopefully
Baby på 8 måneder

Jeg fik fjernet min hormonspiral d 4./12. Fik mensis d 7./12. (Jeg har ikke blæst i 1 1/2 år så intet er regelmæssigt endnu) jeg sidder i dag men en positiv test og beregneren siger jeg er 5+4. Så jeg er blevet gravid med det samme. (Termin sep 19)
Spurgte lægen da hun tog den ud hvor længe der kunne gå. Hun sagde at der godt kunne gå op til 3 mdr inden kroppen er tilbage i sin gamle cyklus igen men at hormonerne var ude af kroppen det øjeblik hun tog den ud.

15-01-2019
aloan
aloan

Tak håbede jeg også, men hr lige måtte bede idioten om at smutte ud af mir liv, da han har været sammen med en anden bag min ryg

01-12-2018
stephaniebirch
stephaniebirch
Graviditetsuge 17

Jeg blev gravid næsten med det samme efter jeg fik fjernet min spiral. Indenfor en måned. Når du hurtigt er blevet gravid de andre gange, så bliver du det da helt sikkert igen denne gang. Held og lykke med det. 😊

18-11-2018
Netsen
Netsen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...