Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Flyrejser med små børn

Jeg arbejder på en artikel med fokus på tips og tricks til at gøre flyrejsen til en god oplevelse for både børn (0 til cirka 3 år) og voksne. Håber nogen vil byde ind med erfaringer på den front. Eksempler på udfordringer, som jeg gerne vil have input til løsninger på, kunne f.eks. være: - Propper i ørerne - Kedsomhed - At sidde med barnet i flysædet På forhånd tak PS: Mine egne børn er ikke længere helt små, men i sin tid gik vores få og korte flyrejser med spædbørn som smurt. De sov under hele sceancen :-) Venlig hilsen Jakob https://www.rejsespion.dk

25-11-2018
rejsemanden
rejsemanden

Replies to this discussion

Sorter efter nyeste først

Har skrevet en del om det her emne her: http://rejsehjaelp.dk/rejse-med-baby/ (Bare fjern, hvis det ikke er relevant - trådstarter lavede ikke en opfølgning på sin artikel, så til besøgende der er interesseret i emnet, er der i det mindste lidt råd her :-))

26-09-2019
AndersValentinus
AndersValentinus

Jeg oplever ofte problemer med min holdning i ryggen, da det kan være yderst hårdt for ryggen, når man skal sidde i et fly og samtidig sørge for, at de små har det godt. Derfor bruger jeg en t-shirt fra https://www.myposture.dk/ - måske du kunne kigge på en test af myposture?

09-07-2019
Lone120
Lone120
An error occured, please try again later.
Loading...