Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

kejsersnit pga. frygt/angst

jeg er gravid med mit 3 barn, begge børn er født naturligt, men 2 gang gik alt ting alt for hurtigt. 2 timer. jeg var slet ikke med, og nu frygter næste, jeg kunne tude, hvis jeg fik afvide at jeg skulle føde normalt igen, det kan jeg ikke. d. 3/12 fkal jeg snakke med en læge, men frygter jeg bliver haglet ned. nogen der har prøvet noget lign.? og evt. på Hillerød.

25-11-2018
Trunte2
Trunte2
Baby på 17 måneder

Lige præcis på Hillerød Hospital ville jeg med næsten 100% sikkerhed sige, at de vil imødekomme dit ønske. Det er vigtigt, at du helt fra start (første jordemodersamtale) fortæller dem om din angst og dit ønske, så det bliver skrevet i din journal, og når termin så nærmer sig, kan du, hvis du stadig er besluttet på kejsersnit, ønske at få et planlagt. Jeg har kun oplevet en utrolig stor imødekommenhed, og en læge jeg talte med sagde, at de ikke bare afviser folk, der ønsker kejsersnit. Har også hørt, at Hillerød Hospital er det hospital, der laver flest kejsersnit om året. Og når nu du har den historik med forrige fødsel, ville jeg være endnu mindre nervøs for at få ønsket opfyldt :)

29-11-2018
ChrisBrix
ChrisBrix

Kender ikke til Hillerød, men jeg har to veninder der begge var paniske over fødslen og de fik begge planlagte kejsersnit. De skulle igennem nogle samtaler, men deres syn på fødslen ændrede sig ikke og de blev ved med at holde på at de ikke ville føde naturligt. Så bare hold ud selvom det måske er lidt hårdt. Tænk på dig selv 😊

26-11-2018
Netsen
Netsen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...