Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Gode idéer til en populær barselsgave?

Har I mon nogle gode idéer til en god barselsgave? Jeg har overvejet enten et smykke til min veninde eller en gave til barnet. Jeg har bl.a. set et fint smykke herfra https://by-q.dk/ , men tænker også at tøj fra BabySam kunne være en mulighed. Hvad ville I selv blive glade for? :-)

27-11-2018
Mullen91
Mullen91

Det er en super god pointe! Det giver rigtig god mening, at det selvfølgelig også kunne være en gave til det nye forældrepar. Mange tak for tippet :D

30-11-2018
Mullen91
Mullen91

Jeg lagde særligt mærke til, at en barselsgave ikke nødvendigvis behøver at være en gave til baby. Vi modtog nogle gaver, der var til stor hjælp for min kæreste og jeg - ammetøj, praktiske baby-ting, og svigerfamilien gav os endda en tur til brunch, så vi kunne huske at få noget kæreste-tid. Det satte vi helt vildt meget pris på! Selvfølgelig var tøj og legetøj til vores lille MEGET værdsat, men jeg lagde særligt mærke til de gaver, der satte fokus på at hjælpe os forældre. Ellers kan der findes god inspiration her: https://dingaveguide.dk/gaveanledninger/barselsgaver/ de har en masse gode ideer til hele familien. Håber i kan bruge dette :-)

28-11-2018
Mor_til_albert
Mor_til_albert

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

28-11-2018
Mor_til_albert
Mor_til_albert

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

28-11-2018
Mor_til_albert
Mor_til_albert

Jeg var lidt utraditionel og gav et gavekort til en online kursus i affiliate marketing. Tænkte at man på barsel måske har lidt tid til overs, og så ville det jo give fint mening at starte en baby-blog eller lign, hvor man så kunne tjene lidt penge via affilate.

Det vist sig dog, at hun SLET ikke fik tid til at tage kurset, da baby vist tog mere tid end hun lige havde regnet med.

Anyways, kurset kan findes her: https://www.nemprogrammering.dk/wp/tjen-penge-online/, hvis der er andre der synes om ideen. Alternativt kan man give et gavekort til et strikkekursus eller hæklekursus, så hun kan få strikket nogle futter og lidt til baby ;-)

Mvh.

28-11-2018
JacobMedBettemand
JacobMedBettemand
Baby på 13 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...