Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

MA og derefter udskrabning i uge 12+3

Jeg var til en tidlig scanning i uge 10+6, hvor det viser sig, at fosteret er gået til grunde. Jeg har ikke haft nogle symptomer på at jeg skulle have mistet, så det var selvfølgelig forfærdeligt. 5 dage efter scaningen får jeg så cytotec (medicinsk abort), som min krop ikke reagerer på. Man prøver så igen med cytotec på 6 dagen også, og der er stadig ingen reaktion. Det betød at jeg skulle have en udskrabning i uge 12+3. Jeg blødte kun kraftigt på selve dagen, efterfølgende har det kun været pletblødning med flere dages mellemrum. Det er nu 17 dage siden jeg fik en udskrabning og har ikke set det mindste blod siden i lørdags. Tog idag en negativ graviditetstest. Mit spørgsmål er om jeg kan begynde at have sex igen og evt prøve på at blive gravid igen, eller om jeg skal vente til jeg har fået min mens? Hvor lang tid skal jeg forvente at der går, inden min mens kommer? Jeg ønsker et barn så inderligt :-)

29-11-2018
Mettea95
Mettea95
Planlægger

Det er noget med, t lægerne anbefaler at vente indtil du har fået mens. Men det er vist kun pga at det er svært at beregne terminsdatoen, hvis du ikke har fået mens. Så hvis ikke der er nogle fysiske problemer/komplikationer ifm en abort, så skulle du vist bare kunne gå i gang. Det var det, jeg fik at vide efter jeg fik medicinsk abort. Og jeg blev gravid igen 3 mdr efter. Håber snart du bliver gravid. ❤️

29-11-2018
nekmajs
nekmajs

Det gør mig ondt at høre. Jeg ved desværre ikke så meget om det du spørger om, men jeg tænker at hvis I har lyst til at prøve at blive gravid igen, så bare gør det. Kram herfra.

29-11-2018
Netsen
Netsen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...