Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Missed abortion og derefter udskrabning

Jeg var til en tidlig scanning i uge 10+6, hvor det viser sig, at fosteret er gået til grunde. Jeg har ikke haft nogle symptomer på at jeg skulle have mistet, så det var selvfølgelig forfærdeligt. 5 dage efter scaningen får jeg så cytotec (medicinsk abort), som min krop ikke reagerer på. Man prøver så igen med cytotec på 6 dagen også, og der er stadig ingen reaktion. Det betød at jeg skulle have en udskrabning i uge 12+3. Jeg blødte kun kraftigt på selve dagen, efterfølgende har det kun været pletblødning med flere dages mellemrum. Det er nu 17 dage siden jeg fik en udskrabning og har ikke set det mindste blod siden i lørdags. Tog idag en negativ graviditetstest. Mit spørgsmål er om jeg kan begynde at have sex igen og evt prøve på at blive gravid igen, eller om jeg skal vente til jeg har fået min mens? Hvor lang tid skal jeg forvente at der går, inden min mens kommer?

29-11-2018
Mettea95
Mettea95
Planlægger

Ja jeg har også tænkt lidt om det bare var i forhold til terminsdato. Tak for svar ;-)

01-12-2018
Mettea95
Mettea95
Planlægger

Jeg har ikke blødt i en uge nu. Så tænker også vi kan begynde igen. Generelt har jeg jo kun pletblødt en smule, så det er derfor jeg har været i tvivl. Men fik også at vide man kunne bløde i et par uger. Men mit har jo ikke været rigtig at bløde, men pletblødning.
Ked af høre du skulle efter det to gange.

01-12-2018
Mettea95
Mettea95
Planlægger

Jeg tror at grunden til, at de anbefaler at vente med sex til efter mens er, at det ellers kan være svært at beregne terminsdato, hvis man bliver gravid.

01-12-2018
Friis77
Friis77
Barn på 3 år og 1 måneder

Jeg har også haft en missed abortion, som blev opdaget til scanning i uge 10. Jeg fik to udskrabninger, fordi alt ikke kom med ud ved den første. Efter første udskrabning blev jeg ved med at bløde i flere uger, fordi der var rester af moderkage tilbage. Men efter den anden stoppede blødningen hurtigt. Så vidt jeg ved, kan man have sex, så snart man ikke bløder længere. Forstår godt, hvordan du har det. Det er mega hårdt at skulle igennem. Men i vores tilfælde blev jeg gravid igen 3 måneder efter den sidste udskrabning. Og nu er min søn halvandet 😊. Så du kan sagtens blive gravid hurtigt igen. Krydser fingre for dig.

01-12-2018
Friis77
Friis77
Barn på 3 år og 1 måneder

Hej jeg har selv haft 3 missed abortions og har godt nok haft sex efter blødningen derfra var stoppet men der gik flere måneder og de to af gangene godt 1 år før jeg fik en positiv test igen men du kan sagtens have sex også uden beskyttelse og derfor måske blive gravid inden første mens efter men tænker det kan være hårdt for kroppen og ikke mindst psyken for dig

29-11-2018
heksehyl
heksehyl
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...