Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Bog

Hej skønne mennesker er der en af jer der kan Anbefale en gid bog. Der handler om forældre for første gang. Er gravid til mit første barn og er maget spændt selvfølgelig men også meget bange fir at gøre noget forkert. Hvad gøre man når den lille kommer til verden. Hvor ofte ammer man. ?? Mange spørgsmål i hovedet. Hvis der er en god bog i kan anbefale vil jeg være meget glad.

30-11-2018
Barn på 1 år og 11 måneder

Jeg synes det er svært at forberede sig på det hele ved at læse en bog - ja faktisk glemmer du nok halvdelen eller også passer det ikke på dig og dit barn, når i står i det.

Jeg synes istedet du skal finde en bog, som informere dig uge for uge eller ihvertfald måned for måned, således at i har et opslagsværk. Dette kan du så læse lidt frem i, så du i hvert fald er klar til den første måned.

Ellers synes jeg det er vigtigt ikke at leve slavisk efter hvad der står i bøgerne. Brug istedet din sunde fornuft og gør det der føles rigtigt :-)

Mvh.
Jacob
Har startet https://www.billig-webhosting.dk/ mens jeg var på barsel - Totalt overskudsfar!

05-02-2019
JacobMedBettemand
JacobMedBettemand
Barn på 2 år og 10 måneder

Kan også klart anbefale "40 uger efter". Den er virkelig god.

Vh,

Christina // https://magnetica.dk/

04-02-2019
stina0312
stina0312

Vi har "år 1 - når I har fået barn" af else guldager og så Lola Jensens "den store far, mor og børn"

01-12-2018
bassie
bassie

Jeg fik “40 uger efter” af Cana Buttenshøn i barselsgave og den har jeg været glad for. Den har en humoristisk vinkel, hvilket har tog toppen af den nervøsitet man naturligt har, når man bliver forældre for første gang. Jeg læste den mens jeg ventede mig, men har også brugt den som opslagsbog efterfølgende. Ellers fik jeg udleveret et hæfte af min jordemoder, hvor der stod alt om amning, søvn osv. Ved ikke om det er alle der får det udleveret, men du kan evt spørge din jordemoder. Håber du kan bruge mit svar til noget. Held og lykke :-)

30-11-2018
svendsenlouise
svendsenlouise
Barn på 2 år og 9 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...