Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

sorg oven i glæden, hvordan tackler jeg det!?

Hej allesammen Jeg mistede min far for 14 dage siden. Han havde aggressiv småcellet lungekræft. Det hele skete enormt hurtigt, meget hurtigere end forventet. Han blev kun 64 og jeg er 36, slet ikke gammel nok til at mangle min far, synes jeg😢 Min mor, min søster og jeg sad hos ham igennem det hele og han sov så fint og fredfyldt ind i sin egen seng uden smerter osv. Sagen er den jeg er højgravid og kan føde når som helst Og jeg er en stor blanding af sorg og glæde..🥺 Jeg glæder mig så meget til at lillebror kommer og samtidig er mit hjerte knust.. Det er så mærkeligt og ubeskriveligt! Jeg kan umuligt være den eneste som har stået i denne situation... Hvad gjorde I for at tackle det hele?? -altså glæden og sorgen i en stor pærevælling..😥 Synes godt nok det er svært!

05-12-2018
Maish1982
Maish1982
Graviditetsuge 39

Et stort kram til dig, jeg føler med dig!
Jeg ved ikke hvordan du bedst kommer igennem det.. det er så svært. Men jeg kan fortælle at jeg selv mistede min mor for 1,5 siden. Da var min søn 8 måneder, og min mor og han var meget tætte og elskede hinanden højt. Og jeg var tæt på min mor. Så det var ubeskriveligt hårdt at miste hende, og at min søn skulle miste sin mormor så tidligt. Det er stadig virkelig hårdt, og jeg sørger og hende hver dag, men det bliver mindre intenst med tiden, og jeg er blevet bedre til at leve med savnet. Jeg vil mangle hende i mange situationer i mit liv - fødslen af mit næste barn vil bringe sorgen op igen, fordi man så gerne ville dele den oplevelse med hende.
Jeg ved ikke om du kan bruge det her til noget, men jeg tænker at du skal sørge og græde og snakke en masse om din far. Og du skal også glædes over fødslen af dit næste barn. Måske tænke på at din far stadig er hos dig og passer på dig og din familie. Det tror jeg på, og den tanke kan jeg godt lide. Jeg er sikker på at din far ønsker for dig at du bliver glad og lykkelig over din baby, og uanset om den første tid med dit barn bringer glæde og lykke frem, eller tårer og sorg over savnet til din far, så er det hele ok og helt naturligt!
Kram herfrA

06-12-2018
Ridrost
Ridrost
Barn på 2 år og 4 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...