Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

hende svigermor.

Vi har en søn på snart 6 mdr. svigermor har ikke rigtig været sammen med ham fordi hun altid har travlt med en masse. Den sidste tid er hun begyndt at være negativ over for mig fordi hun ikke har fået lov at passe ham. og siger ting som at hun jo fik lov at passe sine andre børnebørn fra starten og at det var spild af penge at hun købte en weekend seng og sådan nogle kommentarer. Jeg føler mig ikke klar til at få ham passet. og jeg føler bare heller ikke at hun kan læse hans signaler. Jeg siger fra når hun begynder på de kommentarer. men jeg kan bare mærke jeg snart bliver meget sur på hende. for det er altid hende der har for travlt, hun bryder hele tiden aftaler og vi ser hende måske en halv time ad gangen. Så hun har heller ikke rigtig opbygget nogen relation til ham. og jeg har sagt hun er velkommen hos os hvis hun vil se ham. Men jeg kan mærke jeg er tæt på at give hende en skideballe og det vil jeg helst undgå. hvordan får jeg sagt tingene på en pæn måde så hun måske ikke er så negativt stemt over for mig?

02-01-2019
Thomcam
Thomcam
Baby på 10 måneder

Din kæreste skal helt klart tage en snak med din svigermor og det skal være snart.

Ellers går det bare galt med forholdet mellem dig og din svigermor.

Jeg ved det af erfaring, min svigermor var rædselsfuld - altid kritisk og på nakken af mig.
- Fik en pause da jeg var gravid fordi hun glædede sig til sit første barnebarn.

På trods af mine egne problemer med svigermor, var det vigtigt for mig at min datter fik et forhold til sin farmor - fordi jeg pga. afstand (by/bolig) ikke havde et nært forhold til min farmor.

Nu er min svigermor død og jeg er endelig fri... Fri for negativitet og kritik. Men det er synd for min kæreste og vores datter - hun er gudskelov så lille, så hun forstår det ikke. Men nu har jeg nogle gode minder, jeg kan fortælle hende om, når hun bliver større.

28-02-2019
Henr83
Henr83
Barn på 3 år og 8 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

28-02-2019
Henr83
Henr83
Barn på 3 år og 8 måneder

Hej du.

Jeg kan virkelig godt forstå hvordan du har det, og hvorfor du ikke er tryg ved at lade hende passe din søn. Det er HELT okay, og HELT din beslutning! Men hvor er din mand/kæreste i den her konflikt? Har han det ligesom dig? Jeg spørger, fordi jeg tænker, at han godt kunne træde i karakter, og tage konflikten med sin mor. På den måde undgår du at blive bussemanden, der "nægter" hende at passe sit barnebarn (i anførselstegn, fordi jeg godt forstår, at det handler om at du ikke føler de har tilstrækkelig relation). Hun vil med al sandsynlighed ikke være tilbøjelig til at blive vred på din kæreste på samme måde som hun kan risikere at blive på dig.

Håber det hjælper, og at din svigermor indser, at hun må investere mere tid i din søn, hvis hun vil have en relation til ham :) KH K

15-02-2019
Katrine Vadsholt
Katrine Vadsholt

Hej
Jeg har to piger på hhv 5 år og 15 mrd. Den store blev først passet med overnatning da hun var omkring 1 år og det var af mormor, som hun er tæt knyttet til. Den næste skal først til første pasning med overnatning om ikke længe.
Jeg ville ikke overlade mit barn til overnatning hos en, som du ikke er tryg ved - lige meget hvem hun er til baby. Fx kommer min svigermor aldrig til at have vores piger til overnatning - hun er lidt ala din.

03-01-2019
Leruwe
Leruwe
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...