Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

hende svigermor.

Vi har en søn på snart 6 mdr. svigermor har ikke rigtig været sammen med ham fordi hun altid har travlt med en masse. Den sidste tid er hun begyndt at være negativ over for mig fordi hun ikke har fået lov at passe ham. og siger ting som at hun jo fik lov at passe sine andre børnebørn fra starten og at det var spild af penge at hun købte en weekend seng og sådan nogle kommentarer. Jeg føler mig ikke klar til at få ham passet. og jeg føler bare heller ikke at hun kan læse hans signaler. Jeg siger fra når hun begynder på de kommentarer. men jeg kan bare mærke jeg snart bliver meget sur på hende. for det er altid hende der har for travlt, hun bryder hele tiden aftaler og vi ser hende måske en halv time ad gangen. Så hun har heller ikke rigtig opbygget nogen relation til ham. og jeg har sagt hun er velkommen hos os hvis hun vil se ham. Men jeg kan mærke jeg er tæt på at give hende en skideballe og det vil jeg helst undgå. hvordan får jeg sagt tingene på en pæn måde så hun måske ikke er så negativt stemt over for mig?

02-01-2019
Thomcam
Thomcam
Baby på 6 måneder

Hej
Jeg har to piger på hhv 5 år og 15 mrd. Den store blev først passet med overnatning da hun var omkring 1 år og det var af mormor, som hun er tæt knyttet til. Den næste skal først til første pasning med overnatning om ikke længe.
Jeg ville ikke overlade mit barn til overnatning hos en, som du ikke er tryg ved - lige meget hvem hun er til baby. Fx kommer min svigermor aldrig til at have vores piger til overnatning - hun er lidt ala din.

03-01-2019
Leruwe
Leruwe
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...