Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Formentlig ligamentsmerter

Jeg er gravid i 7+0, så er nærmest lige blevet gravid. Det er absolut mit aller højeste ønske, og min kæreste og jeg er lykkelige, men... Jeg har siden d. 25. December (dvs nærmest siden Day one) haft sindssygt ondt i maven. Det kommer i bølger og lægen frygtede graviditet udenfor livmoderen, og sagde at kom det udenfor deres åbningstid skulle jeg ringe til vagtlægen. Natten til d. 15. Januar måtte jeg simpelthen vække min kæreste og få ham til at ringe. Det gør så ondt, at jeg både får koldsved, gåsehud og skal kaste op. Det varer ca 10-15 min ad gangen. Vagtlægen sendte mig på hospitalet, hvor de tog en masse test og blandt andet blev scannet. Her så vi for første gang vores lille baby trygt i livmoderen med et kæmpe hjerte, som slog derud ad. Der var intet andet at se, og dermed heller ingen forklaring på mine smerter. Jeg fik derfor at vide, at det formentlig er almindelig graviditetssmerter/ligamentsmerter. Mit spørgsmål er så om nogen af jer, der har haft ligamentsmerter, har nogle gode trick/tips til at mindske smerterne uden at skulle bruge smertestillende?

17-01-2019
Baby på 16 måneder

Jeg havde det på samme måde og var indlagt flere gange i løbet af få uger, men det der hjælp mig var en varmepude og en masse søvn eller afslapning, mine smerter blev altid forværret når jeg lavede noget fysisk (også bare det med at gå fra sengen til sofaen kunne være et mareridt) så op med fødderne, varme på og en god serie på fjernsynet

13-03-2019
Hvims
Hvims
Barn på 1 år og 9 måneder

Jeg er også meget nyt gravid og bliver også ramt af smerter i bølger.. Så jeg kigger lige med.
Mine er dig ikke så slemme. Men varme og fosterstilling plejer at hjælpe.

Håber du får det nemmere frem over ❤️

11-03-2019
Hopefully
Hopefully
Baby på 15 måneder

Ville lige spørge dig mht. De smerter har du på noget tidspunkt haft blødt ? Jeg spørger fordi jeg har smerter har testet svagt positiv men har blødt en dag med alm blødning. Er stadigvæk øm og lidt utilpas ville gerne høre lidt nærmere for måske er der håb for mig trods den alm dags blødning.

11-02-2019
Michella ML
Michella ML
Baby på 15 måneder

Hej. Jeg er selv ikke så langt henne og døjer med det samme. Jeg plejer at lave et varmt omslag til maven, det hjælper indenfor meget kort tid.

29-01-2019
Ceciliecr95
Ceciliecr95
Baby på 16 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...