Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Vægt og graviditet

Hej allesammen, Jeg er ny medlem herinde, og vil høre hvor meget I har taget på i vægt. Jeg er meget nervøs for at det pludselig tager overhånd med vægtøgningen så vil gerne passe lidt på. Vi venter en dreng til maj måned, og er i uge 24+6. Jeg har knap taget 8 kg på? Jeg har meget lidt overskud efter arbejde så jeg får ikke trænet. På forhånd tak for jeres råd ☺️

29-01-2019
Emir19
Emir19
Barn på 1 år og 8 måneder

Det er forskelligt fra person til person og fra graviditet til graviditet. Med min den storetog jeg 33kg på, mega meget vand i kroppen med lille bror blev det kun til 20 kg. Det skal siges at jeg føder store børn, storebror var 5280 (41+2) og lille bror 4890(39+5)

24-02-2019
Lundholdt
Lundholdt

Har kun taget 1.5 kg på?? Har termin d. 1 maj, venter tålmodigt på at blive angrebet af kiloerne, har ikke overskud til at træne

23-02-2019
Hvims
Hvims
Barn på 1 år og 9 måneder

Jeg har termin midt juli og har taget 8kg på nu og er ikke en gang halvvejs. Jeg tror helt bestemt at det er SÅ individuelt med vægten, både før under og efter sin graviditet. også hvordan din krop var før du blev gravid.
Det her er min første graviditet så har intet at sammenligne med. Jeg har altid været tynd, nok for tynd. er 1,7m høj og har altid vejet mellem 45 og 50 kg.
Jordmoder sagde til mig den anden dag at jeg helst skal beholde et par kilo fra graviditeten efter jeg har født og at det absolut ikke gjorde noget hvis jeg tog 20-25 kg. på under min graviditet... :o
Mærk efter dig selv og hvis ikke du kun propper dig med chips og cola, så ville jeg ikke være nervøs for at tage lidt på :) :)

18-02-2019
NickieStella
NickieStella
Barn på 1 år og 6 måneder

Jeg har termin om 1 måned og jeg har taget 6,5 kg på. Har trænet meget lidt og spist fuldstændig som inden jeg blev gravid.
Kan godt forstå din bekymring, var selv meget nervøs for vægtøgningen da jeg blev gravid.

09-02-2019
JeannetteK
JeannetteK

Hey.

Jeg tog 19 kg på under min graviditet og fik heller ikke trænet det store. Jeg var også ramt af lidt bækkenløs: så jeg blev meget begrænset i en periode. Jeg fødte i september og i dag vejer jeg ca. 4 kg mere end min vægt inden jeg blev gravid.

Men det er meget individuelt hvor meget man tager på. Ens bmi inden graviditeten har også noget at sige om hvor meget man kan forvente at tage på. Men igen det er meget forskelligt.

30-01-2019
Warmingbaby
Warmingbaby
Barn på 2 år og 3 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...